B-POKEC #1
SETKÁNÍ / MEETING / Byznys / Profesní – Networking

B-POKEC #1

úterý 21. května od 16:00
Pub Před zrcadlem, Brno
Vstupenky
Cena 100
konec prodeje jeden den

O akci

B-POKEC je neformální networking pro podnikatele a lidi na volné noze. Je úplně jedno, jestli jste s podnikáním začali už v minulém století, nebo se teprve rozkoukáváte na volné noze.  Na B-POKEC může přijít každý, kdo se chce seznámit s dalšími podnikateli, poradit se a nebo prostě jen nezávazně pokecat o tom, co se mu zrovna (ne)podařilo.

Akci jsme začali pořádat kvůli tomu, že (nejen) nám v Brně chybí neformální akce pro podnikatele a podnikatelky. Něco mezi striktně obchodními prezentacemi a klábosením u piva. To sice asi pít budeme, ale zároveň chceme udržet i rovinu networkingovou - představení se, předání vizitek a navázání nových spoluprací.

Akce se bude konat jednou za měsíc, pokaždé na jiném místě. Chceme vždy vybrat nějaké téma, které víme, že většina z nás řeší, abychom mohli posdílet, co nám funguje a kudy naopak cesta nevede. Popřípadě kudy ze slepé uličky. Nechceme přednášku, ale spíš diskuzi (kterou ale budeme lehce moderovat, aby nám neutekla úplně mimo téma).

Kde budeme:

Časový rámec:

  • 1 h na představení
  • 2 h na diskuze a seznamování

Téma měsíce:

  • Jak připravit byznys na letní sezónu a může si vůbec podnikatel vzít dovolenou offline?

Dresscode:

  • Casual / Smart Casual / Business Casual
    .. aneb sako a kravatu můžete nechat doma.

Více informací

Za akcí stojí tři přátelé - Michal Truhlář, tvůrce webů a organizátor volnočasových akcí, Markéta Mrkvová, copywriterka a pořadatelka networkingů pro podnikatelky a Radovan Seiss, marketing manager ve společnosti Garry.

Pořadatel