HIP HOP FUSION: Headliners Party
FESTIVAL / KONCERT / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Představení / Hudba – Hip-hop / Rap, Reggae / Komunita / Hnutí / Tanec

HIP HOP FUSION: Headliners Party

sobota 1. června od 19:00
Velký Strahovský stadion - Kafe Paměti národa, Praha
Vstupenky
Cena 210
konec prodeje 13 dní

O akci

Funk the Juice a The Ballons Family uvádí Hip Hop Fusion: Headliners Party jako vyvrcholení celodenní akce Hip Hop Fusion: Dětský den,  sobotu 1.6. přímo na Velkém Strahovském stadionu. Denní akce je free, kde si platíte sami občerstvení, merch a workshopy mají menší poplatek přímo u nich.

Koncerty od 19:00 jsou tedy za vstupné a bez pásky se tam už nedostanete.

Vystupující

M.V.P. (CZ) – fb / youtube Dyzivv (SK) – fb / soundcloud / insta / youtube / Spotify Regie257 (CZ) – web / fb / insta / youtube / Spotify SAX (CZ) – insta / youtube Dj Adie (CZ) – fb / insta MessenJah (CZ) – web / fb / bandzone / insta / youtube / Spotify Honzus (CZ) – fb / bandzone Acme (CZ) – bandzone Selector Boldrik (CZ) – web / fb / soundcloud / bandzone / youtube MC Zachy (CZ) – fb / soundcloud / youtube Pret Dj (CZ) – fb / bandzone / insta Henry D (CZ) – bandzone / youtube Sis Elo (CZ) – fb / insta / youtube

Vystupující:

  • ​Dyzivv - 

    vlastním jménem Radoslav Dunka, je slovenský rapper, vystupující pod labelem Illegal Music.

    Do širšího povědomí se dostal v roce 2016, kdy se objevil jako host na dvou tracích rozšířené verze alba "Stavy" od Schyza. O rok později opět hostoval na tracku "Hluboko" od Michajlova, Daniela Vardana a Maryse společně s Ideou a Matysem z labelu TyNikdy, čímž si ho opět všimlo mnoho nových posluchačů.

    Album Dolu utvrdilo i zaprdlé Hip Hopové hlavy a collabos s Čís T A Bobby Blazem to jen potvrzují. Jeho další přezdívkou je Tomáš Zato.

    Poslechni třeba Brúsia nože se Schyzem, Brate, Brain nebo Mala by si ísť a pochopíš sám, co tohle je za übertalent.

  • M.V.P. (Regie257, Sax a DJ Adie)

    Regie 257 je rapper a graffiti writer, který je na scéně od roku 1996. Na kontě má nespočet projektů, ať už jde o MVP, ZeměVzduch nebo ESF. Po sólových albech Hlas barev a Kontrast vydal ve spolupráci s DJ Fatte desku s názvem Aura a Řev.
    Sa. Pokud jde o projekt Inside Kru, tak ten už jako kapela hodně dlouho nefunguje. Je to jen uskupení DJs, ale já už jsem úplně mimo. S Regiem plánujeme určitě udělat další desku MVP, ale kdy to bude, to je ještě ve hvězdách. Určitě ale nové věci vzniknou. Totéž platí i o Bordelu, ve kterým se realizuju i víc po hudební stránce, protože hrajeme na živý nástroje. Loni jsme vydali vinyl a další věci v budoucnu taky vzniknou. Teď jsem ale cítil, že je ten pravý okamžik věnovat tu veškerou energii vlastnímu projektu. A proto vydávám sólo.
  • Honzus a Acmé - Honzus nemá zatím album, ale zná ho celá scéna. Maká na albu se Zverinou a má fresh skladbu s Ruste Juxxem se skreči od DJ Fluxe. Acmé je bývalý člen Inside Kru.
  • Messenjah a Selector Boldrik

    Svou hudební kariéru zahájil v roce 2009. Do širšího povědomí se dostal díky písním, které byly vydány v rámci kompilací Sklizeň 2011 a 2012. Zejména se proslavily písně Ganja je lék, Stopaři a Miluju život. Od té doby Messenjah pravidelně koncertuje. 
    Jeho první sólové album Bojuj dál! vyšlo v roce 2014. Následovala spolupráce na dvou dalších vydáních "Sklizně" a v roce 2019 vydal album Balanc. Jeho texty jsou typické pozitivními, nadějnými a angažovanými texty.
    Spolu s Cocomanem a Dr. Kary koncertují v uskupení jménem Nevereš a v roce 2016 vydali první společné album Zpátky na strop, na které navázali v roce 2021 albem Trumpety. 
    Tady mu kreje záda mistr Selector Boldrik, stálice Reggae scény a Dubplate Master, co pracuje s lidmi jako práve Jirka, Cocoman, Bow Wave nebo Dr. Kary.

  • MC Zachy a DJ Pret
  • Henry D
  • Austy a DJ Hypno
  • Dzera a DJ Dragon feat. Polar
  • Patrik F
  • Drat a Wozzejk
  • Sis Elo

 

Pořadatel