Burleskova Newbies Night 2024
DIVADLO / Burlesque / Kabaret

Burleskova Newbies Night 2024

sobota 15. června od 20:00
Divadlo Loutek, Ostrava
Vstupenky
Cena 450
konec prodeje jeden den

O akci

Připravte se na největší newbies night v České republice! Tato unikátní show představí 30 talentovaných nováčků v 16 dechberoucích číslech. S touto událostí roku školy burlesky a kabaretu Burleskova vás čeká nezapomenutelný večer plný odvahy, kreativity, třpytivé extravagance a oslnivé energie.

Diváci se mohou těšit na skupinové kabaretní choreografie i sólová vystoupení našich novopečených performerek. Představí se vám skupiny Burlesque Bitchies, Burleskova Pack, Queens, Divas a Sparkling Diamonds. Ze sólistek vás učarují Cookie Da Roxa, Carmelita Von Bahnhof, Lily Tifereth, Chubby Melon, Vanilla Crusador, Belle Noire, Choko Kokino a Arte Divine.

Přijďte s námi oslavit krásu, odvahu a umění v nezapomenutelné atmosféře plné třpytivé energie. Celým večerem vás provede charismatická Fallka La Coquine.

Těšíme se na vás!

Více informací

Aby byl váš zážitek co nejlepší, máme pro vás několik tipů:

  • Nebojte se obléct extravagantně! Tento večer je o kreativitě a sebevyjádření, takže se odvažte a přijďte v těch nejúžasnějších kouscích.

  • Přijďte včas! Show začíná přesně ve 20:00, takže si naplánujte svůj příjezd tak, abyste nepřišli o žádný moment z naší úchvatné show.

  • Během večera bude 30 minutová přestávka, během které si budete moci dát drink v kavárně a osvěžit se před nášupem druhé půlky.

  • Užijte si večer naplno a fanděte našim talentovaným performerům. Vaše podpora a energie jsou pro ně důležité a pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru.

Těšíme se na vás!