Předprodej byl ukončen

Liquid Factory / Mysterious Desert
KONCERT / Hudba – Elektronika

Liquid Factory / Mysterious Desert

pátek 10.5.2013 od 19:00
Zbrojovka, tovární hala , Brno

O akci

✽MULTI-GENERE MUSIC FESTIVAL✽ PSYTRANCE - CHILL OUT - DUBSTEP - REGGAE

Už uběhl rok, co naši průzkumníci otevřeli bránu do nového audio-vizuálního světa. Z předchozích zápisků v deníku můžeme pozorovat jejich kroky po neznámé oblasti, která byla doposud skryta.


V průběhu cesty museli čelit různým nástrahám a někteří byli nuceni k návratu přes vstupní bránu, aby mohli proniknut hlouběji


Po zdolání ledové bouře, která se neočekávaně objevila a kterou byla výprava nucena zdolat, trvalo dlouhý čas, než se situace v okolí uklidnila, aby mohli dále putovat na své cestě. Až když se ledová bouře dala na ústup, mohli pokračovat ve zdolávání nových cílů.


Během této dlouhé ledové bouře se však podařilo navázat kontakt s novou civilizací a zaměřit signalizační bod do sfér, kam se budou kroky naší výpravy dále ubírat.


Slunce pálí. Už zbývá jen několik málo kroků, každý se zdá být těžším a nezdolatelným. Jediné, co jsme poslední dny spatřili, je široko daleko rozpínající se poušť.


Dne 10.května 2013 se na souřadnicích N 49° 12.21443', E 16° 37.78985' rozprostře Mystická poušt´a Liquid Factory otevře své brány na pomezí světů. Budoucnost bude navždy změněna.


BUĎTE PŘIPRAVENI!