Předprodej byl ukončen

T.M. Stevens (USA) & Shocka Zooloo
KONCERT / Hudba – Metal

T.M. Stevens (USA) & Shocka Zooloo

neděle 24.3.2013 od 19:30
Melodka, Brno

O akci

Dvorní baskytarista legendárního JAMESE BROWNA, spoluautor jeho hitu „Living in America“ míří do Brna! Monumentální černoch s dredy oděný do pestrobarevných afrických obleků s baskytarou zavěšenou proklatě nízko přijede na Melodku s dobře promazanou kapelou Shocka Zooloo, ve které kromě T.M. Stevense působí též kytarový čarostřelec Neil Zaza a americký bubeník T.C. Tolliver.

T.M. Stevens (USA – baskytara)

Legendární americký baskytarista, který bezesporu patří mezi nejlepší hráče ve svém žánru. Vyprofiloval se nejen jako skvělý baskytarista, ale i jako zpěvák a doprovodný muzikant legend světové hudební scény. Během své bohaté kariéry vystupoval s Miles Davisem, Jamesem Brownem, Tinou Turner a po dlouhou dobu s Joe Cockerem. Vedle jmenovaných je znám jako spoluhráč hvězd jako jsou Billy Joel, John McLaughlin nebo Steve Vai. T.M. Stevens též vyniká strhující a divokou pódiovou show. Mnohokrát ukázal jak dokáže svým živočišným stylem hry spolu s všeobjímajícím charisma a okouzlující osobností vtáhnout diváky do dění na podiu. Bez pochyb je tím nejlepším, co je možné v žánru Power/Metal-Funk/Groove-Music dnes vidět a slyšet!

Neil Zaza (USA – kytara)

Světově renomovaný kytarista, který definoval moderní standardy instrumentální kytarové hry. Jeho melodické kompozice změnily nejen přístup ostatních kytaristů k samotné hře, ale též nároky, které dnes publikum klade na své kytarové hrdiny. Zazův typický zpěvný a lyrický kytarový výraz je okamžitě rozpoznatelný. V průběhu své kariéry Neil Zaza sdílel pódium s takovými velikány světové kytarové scény, jakými jsou Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen či Nuno Bettencourt. Ve studiu spolupracoval například s Michaelem Anthonym (Van Halen), Jordanem Rudessem (Dream Theater) či s kytaristou Peterem Framptonem.

T.C. Tolliver (USA – bicí)

Respektovaný americký bubeník, který má na kontě členství v kultovní kapele Plasmatics, spolupráci s Genem Simmonsem a Acem Frehleym (Kiss) či s Lemmym Kilmisterem z kapely Motörhead.