Předprodej byl ukončen

Vision 2018 / Upcycle Fashion Show s aukcí pro přírodu
TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Umění

Vision 2018 / Upcycle Fashion Show s aukcí pro přírodu

neděle 13.5.2018 od 18:00
Impact Hub, Brno

O akci

BENEFIČNÍ MÓDNÍ PŘEHLÍDKA a AUKCE MÓDY PRO PŘÍRODU // 4 ZNAČKY // 1 VÝZVA + fresh Vision studentů SŠUD jako bonus
Nadace Veronica přichází už s třetí fashion show v rámci projektu Upcycling Challenge. K zavedeným návrhářům a značkám se připojí i studenti ze Střední školy umění a designu. Svou odpověď na upcyklační výzvu představí v rámci benefiční módní přehlídky Sára Winklerová (Sarawin), Zuzana Rusínová (Hausfrau), Hana Kubešová (HK) a značka Punktura. 

50+ MODELŮ // MATERIÁL Z NADAČNÍCH OBCHODŮ // UPCYKLACE
Návrháři pracovali s odpadním materiálem ze svých ateliérů a s darovaným oblečením z dobročinných obchodů nadace (www.nadacniobchod.cz). Představí modely ze své běžné tvorby kombinované se speciálními upcyklovanými modely pro benefiční dražbu Nadace Veronica. Upcyklované modely budou k dispozici k dražbě.

ŽIVÁ AUKCE // MÓDA PRO PŘÍRODU // 25+ MODELŮ
Po přehlídce bude k dispozici k dražbě přes 25 originálních modelů. Několik z nich je unisex či pánských, takže do dražby se mohou zapojit i muži. Dražit se bude živě, dražební čísla budou k vyzvednutí u vstupu. Celý výtěžek z dražby rozdělí Nadace Veronica na ochranu přírody na jižní Moravě, na projekty pečující o krajinu na venkově.

ZKOUŠKA MODELŮ PŘED DRAŽBOU
O možnosti vyzkoušet dražené modely vás budeme již brzy informovat. Součástí vydraženého modelu je i úprava na míru daným návrhářem (délka rukávů/nohavic apod.).

 

PARTNEŘI


Partnery večera jsou Impact Hub Brno, Tierra Verde, Sonnentor, Hostětínský mošt. Děkujeme!


CHARITY FASHION SHOW // 4 DESIGNERS // 1 CHALLENGE
Veronica Foundation invited 4 fashion designers and students of fashion design to "Upcycling challenge". Join the Charity Fashion Show and see for yourself how Sara Winklerová (Sarawin), Hana Kubešová (HK), Punktura label and Zuzana Rusínová (Hausfrau) and young students of fashion design took the challenge.

50+ DESIGNS // FABRICS FROM CHARITY SHOPS // UPCYCLING
All the designers worked with their own fabric waste and with the clothes they chose from Veronica charity shops. Each designer will present his/her work with designs from previous collections mixed with upcycled designs made especially for Veronica Charity Auction. All the upcycled designs will be available via auction during the evening.