Předprodej byl ukončen

ELECTRO SWING FEVER @ ROXY

ELECTRO SWING FEVER @ ROXY

sobota 19.10.2013 od 21:00
Roxy, Praha
OFICIÁLNÍ STRÁNKA UDÁLOSTI: Odkaz

Dříve nejmodernější prvorepublikový biograf, dnes legendární klubový prostor ROXY, zachvátí electro swingová horečka s leskem vyhlášených pražských tančíren a kabaretů 30. let. Premiéra hlavní akce pražské electro swingové scény a křest debutového CD kapely MYDY RABYCAD, exotický host ELECTRO SWING MALTA, SWING THING & PAPA DJANGO (MALALATA) a PAOLO DI MAKI.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

CO JE ELECTRO SWING?

Kombinace tradičních melodií swingu a jazzu v elegantním spojení se současnou taneční hudbou se proslavila především v Paříži a Berlíně díky producentům a kapelám jako Parov Stelar Band nebo Caravan Palace.

Ukázka: www.youtube.com/watch?v=twqM56f_cVo

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Hosté Electro Swing Fever:

MYDY RABYCAD (live / CZ)

Bohémska kapela s temperamentní spěvačkou a herečkou Žofií Dařbujánovou pokrstí svoje debutové CD. Připravte se na hudební smršt kapely, která jede vlastní cestou inspirovanou poctivým řemeslem swingových bigbandů a moderním zvukem současné taneční hudby.

www.mydyrabycad.cz


ELECTRO SWING MALTA (MT)

Originální DJ-ské duo stojící za vznikem jednoho z hlavních míst současné electro swingové scény bude mít v Brně zastavku na svém evropském turné.


SWING THING & PAPA DJANGO(SK / CZ)

Dvojice spojená s projektem MALALATA se po letní festivalové sezoně a mini turné po USA a Mexiku vrací do klubů a parket elegantních tančíren. Swing Thing a Papa Django vystoupili na stejném pódiu s kapelami Parov Stelar Band nebo Kormac a v nové sezóne se představí v sestavě se slovenskou vokalistkou a saxofonistem.

www.swinghing.sk

www.papadjango.sk


Doprovodný program:

U vstupu Vás přivítá elegantní houslista. Do víru swingu vplujete po červeném koberci. V předsálí budou promítány dobové animované filmy a legendární grotesky. Před tančírnou a koncertem Vám poradíme, jak doladit dobový dresscode, a naučíme Vás základní taneční kroky.


Workshop jak se tančí na electro swing: taneční škola SWING WINGS

Módní workshopy: Prague Fashion Museum

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Roxy | Dlouhá třída, Praha

19.10.2013 | 22:00