Předprodej byl ukončen

Kompromat
KONCERT / Hudba – Elektronika

Kompromat

pátek 29.11.2019 od 21:00
Fléda, Brno

O akci

Exkluzivní materiál z Vitalicova tajného šuplíku. To nejtvrdší elektronické kompro, co na tebe můžou vytáhnout. Smíchej prvotřídní francouzské electro s post-punkem a okořeň to špetkou němčiny. Vznikne taneční bomba.

Projekt KOMPROMAT je splněný sen francouzské taneční ikony Vitalica. Věhlasný producent a multiinstrumentalista odhodil veškeré zábrany a po letech spřádání tajemných hudebních plánu našel tu správnou parťačku na jejich realizaci. Spolu s hudebnicí Rebekou Warrior vytvořili elektronický projekt KOMPROMAT. Ten nabízí nekompromisně taneční a až mysticky záhadný audio-vizuální narativ, který je nasáklý retro-futurismem. 

Jasný důkaz Vitalicovi neutuchající invenčnosti, zbrusu nové album „Traum und Existenz“, zachovává jasně rozpoznatelný rukopis legendárního rodáka z Dijonu. V tvorbě KOMPROMAT jej však osvěžují vlivy berlínského synth/modular-techna a EBM. Syrovosti desítky nových skladeb přispívají i nesmlouvavé německo-francouzské vokály Rebeky Warrior. „Cítil jsem, že chci zkusit něco post-punkového. V téhle hudbě vidím spoustu rocku, je to ale rock se stroji. A zároveň je to pořád disco,“ přibližuje Vitalic novou tvorbu, která vychází z temných post-industriálních kořenů. Odkazuje se tak třeba ke jménům jako Kraftwerk či Einstürzende Neubauten.

 

Vystupující

Kompromat (FR) – fb

Další akce pořadatele

Seafret (UK) - 23. dubna od 20:00, Fléda, Brno

Fanfare Ciocărlia - 12. května od 20:30, Fléda, Brno

Paranoid London - 19. dubna od 21:00, Fléda, Brno

Deki Alem - 20. dubna od 20:00, Fléda, Brno

Max Cooper (UK) LIVE 3D/AV - 16. května od 20:00, Fléda, Brno

Midi Lidi + Koňe a Prase - 25. dubna od 19:00, Fléda, Brno

Berlin Manson - 18. dubna od 20:00, Fléda, Brno

FVCK KVLT + Dušan Vlk - 4. května od 20:00, Fléda, Brno

Sunnbrella - 4. června od 19:00, Fléda, Brno

Mudhoney - 19. září od 20:00, Fléda, Brno

Pořadatel