Předprodej byl ukončen

Bounce! Bounce! 28/3 - Chapeau Rouge
KONCERT / Hudba – Elektronika, Folk / Country, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

Bounce! Bounce! 28/3 - Chapeau Rouge

pátek 28.3.2014 od 20:00
Chapeau Rouge, Praha

O akci

Legendární akce s názvem Bounce! Bounce!, která se už pátým rokem koná v třípatrovém pražském klubu Chapeau Rouge, přináší v březnu speciální hosty. Nebude chybět dekadentní parta z Brna, novopečený anděl, křehká písničkářka, house DJ ze Slovenska a samozřejmě rezidenti Kay a Tvzex z kapely Sunshine. Jako už tradičně se dostaví i Them Darned Teenagers a DJ Ed Bass.

Nejen fanoušci Wild Tides si nenechají ujít live koncert kapely My Dead Cat. Tahle brněnská partička už totiž letos stihla s Wild Tides odehrát několik koncertů v Německu. A ačkoliv hrají už od roku 2001, výraznější nahrávky vydávají až ve druhé desítce nového tisíciletí. Za poslech rozhodně stojí nejen LP Shortcut to Hell z roku 2012.

Říká vám něco jméno Kittchen? Mělo by. Je to umělecký pseudonym Jakuba Königa, držitele žánrové ceny Anděl za alternativní hudbu pro rok 2013. Ocenění získal tento industriální lo-fi písničkář za desku Radio.

Ira Mimosa je křehká šansoniérka nebo chcete-li písničkářka s nezaměnitelným francouzským šarmem. Říká se o ní, že pokud někdo tleskne, tak zmizí. Určitě bude zajímavé pozorovat, co s ní udělá tleskající dav nadšených fanoušků. Posledním hostem je zástupce slovenské house music DJ Chewbacca, resident a zakladatel bratislavské Bass Low Down party.

Dále hrají: KAY & TVZEX (Sunshine), Them Darned Teenagers a DJ Ed Bass.


Událost na FB:

https://www.facebook.com/events/288806074608005/


Datum: 28. března 2014;

Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;

Vstupné: 100,-;

Start: 20:00.


Další informace naleznete na:

http://www.chapeaurouge.cz

http://www.mydeadcat.cz/

http://www.kittchen.cz/

http://iramimosa.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/pillgr1m