Předprodej byl ukončen

KOM!KS (warehouse party & art exhibition) - druhá vlna
KONCERT / Hudba – Elektronika

KOM!KS (warehouse party & art exhibition) - druhá vlna

středa 7.5.2014 od 18:00
Microna (Art Salon S), Praha

O akci

Ve středu 7.5. před statním svátkem ožijí prostory modřanské budovy Microna uměním a elektronickou muzikou. Od 18 hodin se můžete se těšit na festival LUSTR - výstavu ilustrace a doprovodnou pop-up výstavu zaměřenou na komiks a popart. V pozdějších hodinách (od 22 hodin) Vás čeká elektronická párty, na které vystoupí housové duo CATZ N DOGZ.

Ve středu 7.5. před statním svátkem ožijí prostory modřanské budovy Microna uměním a elektronickou muzikou. Od 18 hodin se můžete se těšit na pop-up výstavu Car2na a Bereniky Saudkové zaměřenou na komiks a právě probíhající výstavu LUSTR - výstavu ilustrace. V pozdějších hodinách (od 22 hodin) Vás čeká elektronická párty, na které vystoupí housové duo CATZ N DOGZ.

Tito dva Poláci, kteří žijí v současné době v Berlíně se proslavily svými tracky na labelech jako Get Physical, Dirty Bird a Crosstown Rebels. Spolupracují s lidmi jako Claude Von Stroke, KINK, Eats Everything a pořádají rezidentní večírky v berlínském klubu Watergate a v Sankeys na Ibize. Aby toho nebylo málo, tak je minulý rok oslovil Pete Tong, aby pro BBC Radio 1 namixovali legendární Essential Mix. To, že se umístili v top 100 nejlepších producentech na Resident Advisor už ani nemusíme zmiňovat.

Tyto rozjeté kočkopsy doplní Fatty M z Roxy, Lumiere z Buddha Baru a Dj Schwa z Beef records. Čekejte pravou warehousovou party se špičkovým zvukem Funktion 1, projekcemi a tou pravou undergroundovou atmosférou. To vše v prostorách několika pater této úžasné budovy.