Předprodej byl ukončen

Festiválek U Palce Tišnov
DIVADLO / KONCERT / Představení / Hudba – Blues, Elektronika, Folk / Country, Hip-hop / Rap, Jazz, Klasika, Metal, Pop, Punk, R&B, Rock, Worldmusic

Festiválek U Palce Tišnov

sobota 12.7.2014 od 13:00
Nádvoří barokního domu, Tišnov

O akci

5. ročník multižánrového hudebního festivalu na nádvoří barokního domu na Perštejně. Vystoupí: PRAGO UNION, ZNOUZECTNOST, PLASTIC PEOPLE, FIRESON BANTU, VOJTA LAVIČKA A GYPSY SPIRIT, PROPAGANJA

Jubilejní 5. ročník multižánrového hudebního projektu „Festiválek U Palce“, se i letos uskuteční na nádvoří barokního domu v Tišnově na ul. Jungmannova 70. /Zahrádka U Palce/a to v sobotu 12.07.2014. Jde o originální multižánrový hudební festival, zaměřený na tuzemskou etnickou, beatovou, alternativní,balkánskou a rockovou muziku.

K letošnímu 5.kulatému výročí jsme pozvali legendu české undergroundové scény kapelu PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE, která je stále ozdobou a vítanou aktakcí všech větších domácích festivalů. Dále s velkou radostí uvítáme momentální špičku domácí hiphopové scény PRAGO UNION, legendu cz punku kapelu ZNOUZECTNOST, dále vynikající cikánskou kapelu VOJTA LAVIČKA A GIPSY SPIRIT/Gipsy CZ./, oblíbenou etno-taneční kapelu PROPAGANJA, až z daleké Keni to bude kvalitní afro-regeový zpěvák FIRESON BANTU a další.

Součástí programu budou i doprovodné akce a cizokrajné i domácí vege a masové občerstvení, míchané nápoje a nápoje od regionálních dodavatelů a menších pivovarů.

Start akce je v 13h, vstupné v předprodejích 250kč na místě 350kč.


Info na www.upalce.cz