Předprodej byl ukončen

Doctor Victor / Simple Muffin @ La Loca MUSIC BAR & LOUNGE
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Doctor Victor / Simple Muffin @ La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

úterý 20.5.2014 od 20:00
La Loca, Praha

O akci

Kapela Doctor Victor vzniká roku 2012 v Praze. Jejími členy jsou Vojta, Bantam, Martas. Koncerty této mladé ambiciózní kapely se opírají o vlastní písně, kladoucí důraz na silné a energické kytarové riffy. Přesto, že se Doctor Victor řadí k rockové scéně, najdeme v její hudbě jasné prvky blues. Díky tomu je přístupná širokému publiku posluchačů.

Největší světová soutěž kapel THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS představuje vítěznou kapelu DOCTOR VICTOR, která si přivezla stříbro ze světového finále GBOB v Thajsku. Jako hosté vystoupí vítězové regionálních kol Ostravy, Brna, Plzně, Prahy a Jihlavy.

 

Po koncertů v Ostravě, Brně a Plzni naváže vítězná kapela DOCTOR VICTOR a vítězové pražského regionálního kola SIMPLE MUFFIN. Klub LA LOCA tak bude hostit čtvrtý večer z celkových pěti, které květnová šňůra GBOB TOUR 2014 fanouškům nabídne. Opět se můžete těšit na večer plný autorské muziky! 

 

Podporujeme originální českou muziku!

 

Přestože je kapela Doctor Victor relativně nová, má na svém kontě kromě úspěchu v Global Battle of the Bands i vítězství v dalších soutěžích. Skupina si také letos zahrála před Davidem Kollerem v pražské Meet Factory. „Líbí se mi jejich ortodoxní přístup k hudbě jako takové. Některé jejich věci na koncertech jsou neskutečně syrové a autentické,“ říká o kapele populární zpěvák a člen Lucie David Koller.

 
 

Akce na facebooku