Předprodej byl ukončen

Honza Křížek + host: Metanol / REVOLUCE LIVE 2022
KONCERT / Hudba – Rock

Honza Křížek + host: Metanol / REVOLUCE LIVE 2022

pátek 6.5.2022 od 20:15
AC klub, Hradec Králové

O akci

Honza Křížek, kterého české publikum zná jako frontmana dnes již kultovní formace „Walk Choc Ice“ z 90. let nebo také jako kytaristu a zpěváka kapely Blue Effect, zavítá do legendárního AC klubu v Hradci Králové, a to v týdnu, v němž klub slaví 31. výročí od svého založení! Jako host vystoupí královéhradecká metalová kapela Metanol!

Honza se svou nadupanou kapelou představí své poslední album „REVOLUCE", které vyšlo 17. září 2021. Skladbám dominuje razantnost a do popředí se dostávají kytarové riffy společně s charakteristickou dikcí Honzy. Těšit se můžete na poctivý crossover, rap rock a také na vybrané písně z repertoáru „Walk Choc Ice“. Hit „Rejdit“ chybět samozřejmě nebude!

Albu „REVOLUCE“ předchází první singl se stejnojmenným názvem REVOLUCE.

BIO:
Honza Křížek je český zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista a producent, který se už od dětství věnuje hudbě. Po absolvování konzervatoře založil společně se svým bratrem jednu z nejpopulárnějších crossoverových kapel 90. let, „Walk Choc Ice“, která vystoupila v rámci koncertů takových hudebních veličin jako „Rage Against The Machine“, „Faith No More“, „David Bowie“ nebo „Robert Plant a Jimmy Page“. Po ukončení činnosti kapely pokračuje Honza Křížek coby sólový umělec, spolupracoval na řadě hudebních projektů s českými a zahraničními osobnostmi a skupinami, mezi které patřili Ivan Král, David Koller, Miro Žbirka nebo Radim Hladík (Blue Effect).

 

Vystupující

Jan Křížek (CZ) – web / fb

Více informací

HONZA KŘÍŽEK

WEB: www.honzakrizek.cz
FB: www.facebook.com/honzakrizekfcb
IG: www.instagram.com/honzakrizek

Přehled aktuálních koncertů Honzy Křížka:
https://www.honzakrizek.cz/events/list/

Pro jakékoli dotazy či připomínky využijte kontaktního formuláře:
https://www.honzakrizek.cz/pages/contact/

Metanol

WEB: http://www.metanol.cz
FB: https://www.facebook.com/metanolband
IG: https://www.instagram.com/metanol_band/