Předprodej byl ukončen

INDIE SESSION vol. VI
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock

INDIE SESSION vol. VI

pátek 10.10.2014 od 19:00
BARRÁK music club, Ostrava

O akci

Pohlazení pro uši, dobrý pocit na duši… Jeden večer, jeden klub, čtyři interpreti české nezávislé scény, stovky hudbu milujících lidí a jedinečný pocit radosti. Pomozte nám měnit českou hudební scénu k lepšímu, přijďte na Indie Session vol. VI!

Za více než dva roky existence se staly Indie Sessions stálici na české hudební scéně a také zárukou dobré akce jak pro kapely, tak pro návštěvníky. Přijďte nám pomoct změnit českou hudební scénu k lepšímu!

Na INDIE SESSION vol. VI se vám 10. října v Ostravě představí tyto kapely

  • VLOŽTE KOČKU

    Vložte kočku jsou čtyři lidé, co dělají hudbu. Vložte kočku, to je kombinace živé elektroniky, natriggerovaných bicích, pětistrunných houslí, pianina a surreálných textů.

    Jejich poslední album SEAT se objevil v mnoha výročních žebříčcích a byl oceněn novinářskou cenou Vinyla za desku roku a žánrovým Andělem za elektronickou hudbu.

    BANDCAMP: album SEAT

    YOUTUBE: VLOŽTE KOČKU - KOSTRA (BALCONY TV)

    ____________________________________________

  • THE FINALLY

    V roce 2010 si plácla Terka Veselková a Jirka Giesl, taktéž znám jako Samuel Mondial, který léta válel na basu v Dead Pope's Company. Letos, už ve čtyřech, vydali debutové album Big Love In a Small Town a sklidili úspěch na několika českých i slovenských festivalech včetně Colours of Ostrava. Hudebně na hranách sheogazu, indie rock'n'rollu a dark-popu.

    BANDCAMP: album BIG LOVE IN A SMALL TOWN

    WEB THE FINALLY

____________________________________________

  • FLASH THE READIES

    Flash The Readies je olomoucká partička indie-alternativců a rockových hudebníků říznutá Radiohead a pojmenovaná podle úryvku ze skladby "Wot's... Uh the Deal?" od legendárních Pink Floydů. Loni v březnu vydali svou druhou studiovou desku In Belvedere, která se umístila v TOP 20 českých albech za daný rok podle serveru Muzikus.cz. Nicméně nyní chystají novou desku a nové písně v Ostravě určitě zazní - trochu více post rock, trochu více indie, trochu méně zajíčci než na desce In Belvedere. Tak se přijďte nechat překvapit.

    BANDCAMP: album IN BELVEDERE

____________________________________________

  • MAGIC JESUS

    Žádné nahrávky, žádné ploužáčky, žádné servítky. Ale pořádně svižný rock'n'roll v podání dvou kytar a bicích. Slibujeme, že tohle bude zábava!