Předprodej byl ukončen

ELECTRO SWING RIVER
DIVADLO / KONCERT / Představení / Hudba – Elektronika

ELECTRO SWING RIVER

pátek 7.11.2014 od 22:00
Nová Scéna Národního Divadla, Praha

O akci

Dj Mackie Messer a Radio 1 uvádí první narozeniny Electro Swing River. Kouzelná řeka šarmu, tance a vášní v srdci Prahy.

Jedinečná swingová a electroswingová tančírna slaví 1.narozeniny na Nové Scéně Národního divadla. Taneční výlet časem od prapočátku jazzu a swingu až k temperamentním beatům dnešního electroswingu v kouzelné divadelní kavárně s výhledem na noční život Prahy.

ONDŘEJ HAVELKA představí a uvede svoje nové electroswingové cd, originální MELODY BOYS z vyhlášeného orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky zahrají k tanci i taneční minilekcím od ZIG ZAG DANCE STUDIA. Dále vystoupí pařížské eso DJ CLICK, naši residenti UNIVERSAL SWING BROTHERS, DJ BILLY HOPP, DJ MACKIE MESSER, přátelé DJ FREDD FLOCK, DJ JAMES WING a vzácní hosté, cabaretní gala od YAZZ, dobová foto soutěž, půlnoční open air cirkus, mraky boží hudby a milých překvapení. Myslíme na každý detail.


Program:


● MELODY BOYS ( www.melodymakers.cz )

Originálně swingující hudební formace členů nejslavnějšího českého swing orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky. Zahrají klasiku k tanci i tanečním Zig-Zag minilekcím. Sedět nevydrží nikdo !

Více : https://www.facebook.com/MelodyBoysBand


● ZIG ZAG TAP & SWING ( taneční minilekce )

V programu narozeninového večera je rovněž místo pro taneční minilekci v režii a provedení české elity swingových tanečních škol, tanečního studia Zig-Zag Tap & Swing. Začněte tančit pod dohledem opravdových profesionálů.

Více : www.zig-zag.cz

● DJ CLICK ( Francie - www.nofridge.com )

Pařížský elegán, showman, respektovaná mezinárodní djská a producentská hvězda world music. V Praze na Nové Scéně Národního divadla premiérově představí svůj electroswingový dj-set speciálně připravený pro naší narozeninovou tančírnu.

More : https://www.facebook.com/folklorotronic


● UNIVERSAL SWING BROTHERS ( Electro Swing River )

Rezidenti naší tančírny a pravděpodobně nejlepší live - electroswingový projekt na domácí scéně. Jejich vystoupení na klubových pódiích jsou vždy mimořádnou taneční událostí. Tančí celé divadlo !

More : https://www.facebook.com/UNBROS


● DJ BILLY HOPP feat. JOHAN ( Electro Swing River )

Usměvavý kavalír, příznivec meziválečné hudby a solidního jednání. Jeho show na velikém podzimním Electro Swing Festivalu v Brně dopadla na jedničku s hvězičkou. Tančilo celé Brno.

More : https://www.facebook.com/DJBillyhopp?fref=ts


● YAZZ ( kabaretní gala )

Narozeninové vystoupení mezinárodního esa pražské tribal fusion bellydance scény YAZZ bude radostně nečekaným potěšením Vašich smyslů uprostřed noci.

More : https://www.facebook.com/yazz.prague


● DJ FREDD FLOCK ( speciální host )

Skromný přítel naší tančírny. Jeho vkusné dj sety s milým příběhem byly díky precíznosti okamžitě zařazeny do vysílání rakouského internet rádia. Miláček tančíren a kaváren celé domácí scény.

Listen : https://soundcloud.com/freddflock/swingin-charlie


● DJ MACKIE MESSER ( www.djmackiemesser.com )

Producent naší tančírny a pionýr české electroswingové scény žil dlouhou dobu v Dublině nebo na ostrově Isle Of Man. Vystupoval v Londýně, Berlíně, Paříži a jiných pěkných městech. Učinkoval na pódiích s Alice Francis, Caravane Palace, Parov Stelar nebo Gotan Project.

Radio 1 : http://www.radio1.cz/djs/144-dj-mackie-messer/


● DRESS CODE

Swingová móda, námořnícké tetování, švihácké uniformy nebo večerní koktejlové šaty určitě vítány - nejsou však podmínkou vstupu. Moc se těšíme na Váš elegantní styl a nekonečnou fantazii. Pěkná foto inspirace z našich plujících tančíren na lodi bratří Formanů :


SWING NA LODI TAJEMSTVÍ 13.9. 2014

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.778699428838981.1073741839.360051044037157&type=3


SWING NA LODI TAJEMSTVÍ 14.6. 2014

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.732093876832870.1073741835.360051044037157&type=3


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●


START - 22:00

VSTUP - Akční cena sms vstupenky 99,- korun pro prvních 99. swingujících tanečníků. Další sms vstupenky za pěkných 150,- korun : www.smsticket.cz

POZOR - z důvodu pohodlí a prostoru na parketě je kapacita tanečníků striktně omezena.


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●


Dobře swingujícím osvěžením Radio 1 pořadu Swing Imperium je osvědčený nealko nápoj Club Mate vyráběný od roku 1924. Club Mate miluje hudbu a tanec.

CLUB MATE : http://www.clubmate.cz/


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●


Organizátoři, partneři a přátelé :


DJ MACKIE MESSER

www.djmackiemesser.com

ELECTRO SWING RIVER

https://www.facebook.com/theelectroswing?ref=tn_tnmn


NOVÁ SCÉNA NÁRODNÍHO DIVADLA

http://www.novascena.cz/cs/repertoar/813.html


RADIO 1 relace SWING IMPERIUM

http://www.radio1.cz/porady/82-swing-imperium/


CAFÉ NONA - kavárna pro lidi s nadhledem

http://www.facebook.com/pages/Café-NONA/114343905273470?ref=stream


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●