Předprodej byl ukončen

Archive (UK)
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock

Archive (UK)

úterý 17.3.2015 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Londýnský kolektiv ARCHIVE představí na Flédě novou desku! Hvězda formátu Archive na Flédě snad ještě nevystoupila. Kapela v Brně představí nejen poslední projekt Axiom, ale hlavně desku Restriction, kterou vydala v lednu.

Přidejte se k facebook události!

ARCHIVE

http://archiveofficial.com/

Nové album následuje filmový projekt skupiny s názvem ‘Axiom’ , který vyšel loni a sklidil skvělý kritický ohlas - ‘Axiom’ byl vybrán na filmový festival Sundance v dubnu 2014 a v živém provedení zazněl na vyprodaném londýnském koncertě v Roundhouse a na jazzovém festivalu v Montreux.

V rozhovoru o nové desce spoluzakladatel Archive Darius Keeler řekl “Naším cílem bylo natočit album s dvanácti jednotlivými a samostatnými skladbami, které všechny přicházejí z jednoho místa, ale jsou zároveň hudebně rozmanité a jedinečné.”

“Jedna z věcí, které na Archive miluji, je to, jak se dokážeme měnit a vyvíjet s každou novou deskou a jak bereme naše fanoušky na tuhle cestu. ‘Restriction’ je další část téhle cesty a já se už nemohu dočkat, až se o ni podělím s lidmi, kteří jsou pro nás nejdůležitější.”

Turné ‘Restriction 2015’ bude největší a nejambicióznější živou produkcí skupiny v její historii a v rámci každého koncertu budou mít návštěvníci možnost vidět film Axiom, který bude před vystoupením promítán.

Darius: “Koncertní provedení je pro Archive velice důležité, snažíme se každé turné udělat jedinečné a zvláštní, myslím, že tentokrát bude laťka hodně vysoko, už se nemůžu dočkat, až fanouškům předvedeme novou show!”

Archive - Hatchet