Předprodej byl ukončen

Gaia Mesiah + A New Chapter
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

Gaia Mesiah + A New Chapter

sobota 29.10.2022 od 20:00
Městské kino, Benešov nad Ploučnicí

O akci

Gaia Mesiah vydávají nový singl a chystají velké podzimní klubové turné! Mimo jiné se v rámci tohoto turné podívají také do Benešova nad Ploučnicí!

Divoká kapela Gaia Mesiah rozhodně netrpí nedostatkem energie a po letní festivalové sezóně jede dál na plný plyn. 15. září vydává singl NeNe a rovnou k ní pouští do světa i klip. NeNe je první ochutnávkou z nového alba, které kapela chystá na začátek roku 2023.
„S kapelou jsme se dostali na úroveň vzájemného napojení, jaké jsme ještě nezažili, můžete tomu říkat vyšší vyspělost, chcete-li,“ říká k singlu NeNe basák a producent kapely Josh Stewart a dodává: „kapela stylově zůstává tam, kde nás lidé nejlépe znají, ale zároveň ve svém hudebním prostoru zkoumáme různé emoce a nuance, a na našem novém singlu to je určitě slyšet, a stejně tak to poznáte na našich dalších věcech.“ NeNe v sobě odráží rockové a heavy kořeny kapely, ale s novými polohami a sebejistotou, které si razí cestu na povrch, stejně jako odráží hlubší ženský aspekt tvrdé hudby. Tahle pecka vás smete jako mocný, všepohlcující oceán. Klip je od dnešního dne ke zhlédnutí na https://youtu.be/Q46AOl8-ppM.

Vystupující

Gaia Mesiah (CZ) – web

Další akce pořadatele

The Plastic People of the Universe - 27. dubna od 20:00, Městské kino, Benešov nad Ploučnicí

Večer se Zlatou Adamovskou a Petrem Štěpánkem - 2. května od 18:00, Městské kino, Benešov nad Ploučnicí

Rest v Benešově nad Ploučnicí! - 11. května od 20:00, Městské kino, Benešov nad Ploučnicí