Předprodej byl ukončen

United Flavour: ANNIVERSARY TOUR
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

United Flavour: ANNIVERSARY TOUR

středa 26.11.2014 od 20:30
U-klub, Olomouc

O akci

Specialguest: Ucee/// Support: Gapeels/// Kosmopolitní kapela United Flavourslaví 10 let existence klubovým turné. Do olomouckého U-klubu přijede už ve středu 26. listopadu a jako speciálního hosta si s sebou přiveze charismatického zpěváka Ucee.

Speciální host: UCEE


Jako speciální host vystoupí v Olomouci charismatický zpěvák Ucee, jemuž koluje v žilách egyptsko-tuniská krev. Uceeho tvorba nejde, stejně jako u United Flavour, charakterizovat pouze jedním žánrem. V jeho písničkách a energickém projevu se snoubí reggae, soul, hiphop aUcee nezapře ani své arabské kořeny. S United Flavour je spojen již několik let, v roce 2011 hostoval na turné k desce Attitude a v roce 2012 mu vyšla sólová deska International Call, kterou produkoval basák a producent United FlavourDjei. Za posledních několik let Ucee odehrál více jak 400 koncertů po celé Evropě a severní Africe a vystupoval vedle zásadních jmen světového reggae a dancehallu.

United Flavour mají za sebou již deset úspěšných let na hudební scéně. Šestice skvělých hudebníků v čele s frontmankou Carmen dokáže naživo vytvořit elektrizující atmosféru, o které by mohly vyprávět stovky klubů a festivalů. Jejich moderní mix reggae, world music, latina a hiphopu si našel tisíce fanoušků nejen v České republice, ale i po celé Evropě. Za dobu své existence navštívili United Flavour také řadu evropských zemí a vystoupili na zásadních reggae festivalech (RototomSunsplash, Ostroda Reggae Festival). Poštěstilo se jim také hrát po boku takových hvězd, jako jsou Manu Chao, Shaggy, Max Romeo, Gentleman, BujuBanton a další. První úspěchy sklízeli již díky svému demu v roce 2005, které díky pestrému mixu hudebních žánrů rozvířilo stojaté vody na české hudební scéně. Jejich první album Unity s hity Revolution, Que No a Babylon vyšlo v roce 2007. V roce 2011 vydala kapela zatím poslední album Attitude, na kterém se podíleli lidé čtrnácti národností. V současnosti United Flavour pracují na třetí studiové desce.

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/704267836329801

Rally Round videoklip (2011)


www.unitedflavour.com
www.facebook.com/unitedflavour
www.twitter.com/unitedflavour