Předprodej byl ukončen

ZION TRAIN (UK)
KONCERT / Hudba – Elektronika, Folk / Country, Worldmusic

ZION TRAIN (UK)

pátek 23.1.2015 od 20:00
Favál, Brno

O akci

V pátek 23. ledna v Brně po šesti letech vystoupí na Faválu jedno z nejzásadnějších jmen dubové a taneční scény, projekt britského producenta Neila Perche ZION TRAIN. Do Brna přijede v plné sestavě s jejich letitým vokalistou Dubdadou a dechovou sekcí. Vystoupení se ponese v duchu oslav dvaceti pěti let existence Zion Train a jejich chystaného alba „Land of the Blind“. Na něm se krom Dubdady představí i vokalisté jako Fitta Warri a Jazzmin Tutum společně s Kathika R Abbit, Longfingah a Damian.

Těšit se můžeme na typický Zion Train trademark. Tedy na originální a chytlavé pojetí reggae a dubu s přesahem do elektronické taneční scény, kterým na dlouhé míle přesáhli hranice fanoušků a fanynek zmíněných karibských žánrů. To potvrzuje i jejich pravidelná účast na většině velkých českých a slovenských festivalů. Nezbývá než si Zion Train užít i v zimní klubové sezóně, tedy na scéně která je jim nejvlastnější. Dub it!

Sekundovat jim bude jeden z nejlepších českých dubových live actů, brněnští RYBYDUB. Podobně jako Zion Train mají své kořeny v dubu a nebojí se tanečního pojetí a výletů na území jiných žánrů. Sami svůj styl označují podle jedné z jejich písní „Dub’n’roll“.

Zbytek večera doplní svou vytříbenou selekcí DJne Orea ze 142 bpm crew, Doggy z Dub from the grand kolektivu, NTKZ za Bassinfection a Ramon Ramirez z RadioBufera crew. Line up jak má být.