Předprodej byl ukončen

ELECTRO SWING RIVER - Carnival edition
DIVADLO / Představení

ELECTRO SWING RIVER - Carnival edition

pátek 13.2.2015 od 22:00
Nová Scéna Národního Divadla, Praha

O akci

Karnevalová tančírna swingu i electro swingu na Nové Scéně Národního divadla. V hlavních rolích : MELODY BOYS - hvězdy nejslavnějšího českého swing orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky, legenda berlínského electroswingu DJ JUSTIN FIDÉLE ( Electro Swing Revolution ), varšavské taneční duo EKA & KASIA, cabaretní revue od šarmantní YAZZ, radio 1 star DJ MACKIE MESSER. Dále hrají : DJ MARIONETTE & DJ JAMES WING & DJ BILLY HOPP, taneční minilekce od legendárního studia ZIG ZAG TAP & SWING, swingující curkrárna ALCHYMISTA, vstupenka na koncert CARAVAN PALACE jako cena pro nejlepší masku, divadelní kavárna s výhledem na noční život Prahy a řeka milých překvapení. Myslíme na každý detail.

OTEVŘENÍ POKLADNY - 20:00

START AKCE - 21:30

REZERVACE S DOPLATKEM K VYZVEDNUTÍ - 20:00 až 22:00 (na pokladně)

Pozor po zkušenostech z minulých večerů je z důvodu pohodlí a prostoru na parketě kapacita výrazně omezena. Děkujeme za pochopení .

Majitelé SMS rezervací s doplatkem na místě, ať si vstupenky vyzvednou v pokladně od 20:00 nejpozději do 22:00 - jejich rezervace pak mohou propadnout. Děkujeme Vám, že přijdete včas.



Radio 1 a Dj Mackie Messer uvádí v pátek třináctého: ELECTRO SWING RIVER (Carnival edition)


Karnevalová tančírna swingu i electro swingu na Nové Scéně Národního divadla. Kouzelný večer šarmu, tance a vášní v srdci Prahy.

Učinkují :
MELODY BOYS - sólisté a hvězdy legendárního českého swing orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky.Přátelé,sedět nevydrží nikdo.
DJ JUSTIN FIDÉLE (Berlín - Electro Swing Revolution) - resident a pořadatel nejoblíbenější electroswingové noci v Berlíně vyhlášené Electro Swing Revolution.
ELECTRO SWING RIVER DJs : DJ BILLY HOPP & DJ MARIONETTE & DJ JAMES WING.
Cabaretní revue od mezinárodní hvězdy tribal fusion bellydance scény, vyhledávané lektorky a šarmantní tanečnice YAZZ.
Nádherné taneční duo EKA & KASIA z legendární varšavské skupiny Menada Dance Collective.
Taneční minilekce charlestonu od legendárního tanečního studia ZIG ZAG TAP & SWING. Začněte tančit pod dohledem opravdových profesionálů.
Swingující cukrárna Alchymista, vstupenka na koncert Caravan Palace jako cena pro nejhezčí karnevalovou masku, nekuřácký parket a kuřácký druhý bar, divadelní kavárna s výhledem na noční život Prahy a řeka milých překvapení. Myslíme na každý detail.

Program : www.swingimperium.cz