Předprodej byl ukončen

APRÍLOVÁ BENEFICE v Royal

APRÍLOVÁ BENEFICE v Royal

středa 1.4.2015 od 20:00
Royal Theatre Cinema Cafe, Praha

O akci

Držitelka ceny Thalie za muzikál - zpěvačka, herečka a moderátorka Dasha spolu s finalistou talentové soutěže - zpěvákem, entertainerem a banjistou Ondřejem Rumlem budou hlavními hvězdami benefičního koncertu kapely HitWave na podporu komunitního centra Červeného kříže v Praze 2 pro rodiče s dětmi v nepříznivé sociální situaci.

Připravte se na skutečný (ú)let na perském koberci... Exkluzivní prostor bývalého kina Illusion na Královských Vinohradech Vám nabídne komplexní všesmyslový zážitek. Kapela HitWave bude servírovat opravdové hity světového repertoáru i krajové speciality pro fajnšmekry dle vlastních receptů. Standardně nebudou chybět silné speciály, ani rafinované chuťovky podávané ve vzrušujícím, do detailu propracovaném, arrangement. Z aprílového menu vybíráme: „Man In the Mirror“, „I Love Your Smile“, „You Are So Beautiful“, „They Can't Take That Away From Me”, „Nebuďte slečno tak smutná“, „Stayin Alive“, nebo „Řeka lásky“... Můžete se těšit na přehlídku resuscitačních modelů a zároveň, vzhledem k datu 1. dubna, očekávat naprosto cokoliv.

Náklady na honoráře, pronájem sálu, zvuk a světla dosáhnou celkové výše 0,- Kč (slovy: NULA korun českých), takže veškeré peníze, které se prodejem vstupenek získají použije Červený kříž na svůj projekt.

Dasha - jedna z našich nejobsazovanějších muzikálových zpěvaček a hereček. Je držitelkou ceny Thálie za rok 2010 za roli Máří Magdaleny v muzikálu Jesus Christ Superstar. Vystupuje jako sólistka Moondance Orchestra. Trvale spolupracuje s Karlem Gottem a dalšími hvězdami naší popové scény. Účinkovala také v řadě televizních pořadů např. TýTý, Královny popu v opeře, StarDance - když hvězdy tančí ad.

Ondřej Ruml - zpěvák, muzikant a divadelník, finalista talentové soutěže X-Factor. Hrál na pětistrunné banjo v bluegrassové kapele "Modrotisk", byl členem pěvecké sekce funky kapely "Top Dream Company", moderoval country pořad "Folkomotivy". Účinkoval v řadě muzikálových projektů a aktuálně vystupuje s František Kop Quartetem a BeatBurger Bandem.

HitWave - extraligoví hráči v nejlepší formě, jejichž výkony můžete sledovat v prestižních týmech, jako je Moondance Orchestra, Boom!Band, Orchestr Karla Vlacha, nebo třeba KGB. Jsou to umělci, kteří zásadně neodmítají vysoké honoráře, ale zároveň jsou pro dobrou věc ochotni účinkovat bez nároku na odměnu, nebo si jen tak pro radost zajamovat v klubu.

Účinkují:

Dasha - zpěv

Ondřej Ruml - zpěv a jiné

Taťána Roskovcová - zpěv

Jan Karez - saxofon, syntézátory, zpěv

Ondřej Hájek - klávesy

Ondřej Fišer - kytara

Jan Jakubec - basa

Martin Linhart - bicí