Předprodej byl ukončen

Radio Wave Stimul festival: Elektro Guzzi, WWW + Pavel Fajt, Floex DJ set
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Radio Wave Stimul festival: Elektro Guzzi, WWW + Pavel Fajt, Floex DJ set

pondělí 4.5.2015 od 20:00
DEPO 2015, Plzeň

O akci

V pondělí 4. května 2015 se uskuteční speciální RadioWave Stimul Festivalv plzeňském prostoru DEPO2015, jehož headlinerembude geniální rakouská kapela ElectroGuzzi. Line up festivalového večera doplní přední česká hip hopová kapela WWW ve společném vystoupení s Pavlem Fajtem a Floex se svým speciálním DJ setem.Festival se uskuteční ve spolupráci s Plzní 2015 – Evropské hlavní město kultury.

Elektro Guzzi

Vídeňská kapela Elektro Guzzi se na scéně pohybuje už deset let a za tu dobu proslula především unikátním živými vystoupeními. Svoje intenzivní sety, kterými odkazují na techno nebo elektro, totiž Elektro Guzzi hrají v nástrojovém obsazení klasické rockové kapely. Můžete tedy zapomenout na DJs za laptopem nebo mixážními pulty - Elektro Guzzi tvoří energii nejenom zvukem, ale i divokou pódiovou prezentací.

WWW + Pavel Fajt

Avantgardního bubeníka Pavla Fajta známe především jako součást tzv. brněnské alternativy, v rámci které hrál třeba s Václavem Koubkem nebo Ivou Bittovou a navždy se zapsal do historie české alternativní hudby jako člen kultovní formace Dunaj. WWW už zase skoro dvě dekády patří k předním kapelám českého hip hopu a nikdo už jim neodpáře postavení pionýrů žánrů v České republice. Tvůrčí spojení Pavla Fajta a WWW může být na první pohled možná trochu překvapivé, o to kreativnější ale ve výsledku je. Spolupráce WWW a Pavla Fajta prý nemá být ojedinělá, můžeme se tedy jenom těšit, co všechno ještě tohle spojení české hudbě přinese.

Floex

Hudebník, producent a klarinetista Tomáš Dvořák, který vystupuje pod jménem Floex, patří už skoro patnáct let k předním postavám české elektronické scény. Svoji kariéru otevřel výraznou deskou Pocustone, na které v roce 2001 organickým způsobem provázal elektronickou produkci s akustickým zvukem klarinetu. Floex se po úspěchu přelomové desky načas odmlčel, jeho návrat byl ale o to výraznější: spolupráci se studem Amanita Design přetavil v oceňované soundtracky k počítačovým hrám Samorost nebo Machinarium. Zatím poslední výrazný zářez do české scény měl podobu alba Zorya, kterou navázal na oceňovaný Pocustone a dokázal, že stále patří k nejrelevantnějším českým producentům současnosti.

www.stimul-festival.cz
www.wave.cz
www.plzen2015.cz