Předprodej byl ukončen

Mariánské léto 2015
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Mariánské léto 2015

sobota 22.8.2015 od 12:00
Mariánské Údolí, Brno

O akci

TATA BOJS | MICHAL HRŮZA | JANA KIRSCHNER | HORKÝŽE SLÍŽE DAN BÁRTA & ALICE | SUPERGROUP | CIRCUS PONORKA VYPSANÁ FIXA | STO ZVÍŘAT | BEN CRISTOVAO A DALŠÍ...

_______________

 

TATA BOJS

Jediný koncert v Brně tohoto jara a léta vynikající a stále inovátorské skupiny TATA BOJS v čele s charismatickým bubeníkem, zpěvákem , ale jen někdo ví, že i vynikajícím výtvarníkem Milanem Cajsem! Uslyšíte nové songy z připravovaného alba i osvědčené hity, spolu se vždy skvěle výtvarně provedenou a originálně pojatou scénou - resp. světly.

Na naše oblíbené "Tatáče se fakt těšíme" a koncert to bude výjimečný!

 

Michal HRŮZA a kapela HRŮZY

Je až neuvěřitelné, jak někdy trvá dlouho, než vejde ve všeobecnou známost jméno interpreta, jehož skladby jsou nejhranější spoustu let v rádiích a nejen tam. 
Ano Michal HRŮZA skladatel, textař a zpěvák se skvělým hlasem a songy, které mají duši. A protože to víme, bude jako jeden z hlavních účinkujících na Mariánském létu 2015, navíc podpořen svojí dnes už letitou výbornou kapelou Hrůzy.

Je to v tom nejlepším slova smyslu POP-ROCK s tou výhodou, že si jeho písničky všichni zazpíváme a znát je budeme všechny. I když... Michal přiveze možná i úplnou novinku...!

Odkazy

marianskeleto.cz

 

TATA BOJS: www.tatabojs.cz
MICHAL HRŮZA: www.michalhruza.cz
JANA KIRSCHNER: www.janakirschner.com
HORKÝŽE SLÍŽE: www.horkyzeslize.sk
DAN BÁRTA & ALICE: www.youtube.com/watch?v=FKDp5S3nqew
SUPERGROUP: www.facebook.com/supergroup.cz
CIRCUS PONORKA: www.circusponorka.com
VYPSANÁ FIXA: www.vypsanafixa.cz
STO ZVÍŘAT: www.stozvirat.cz
BEN CRISTOVAO: www.facebook.com/Cristovao.Ben