Předprodej byl ukončen

Zvládnutí Solar Fire s Tondou
PŘEDNÁŠKA / Vzdělávání

Zvládnutí Solar Fire s Tondou

čtvrtek 28. března od 18:30
Google meet, Online

O akci

Seminář je určen pro všechny, kteří by chtěli rozvinout své dovednosti s programem Solar Fire, prakticky libovolná verze. Dvou hodinová přednáška bude ukazovat úskalí instalace, pokud chcete zobrazení středoevropských koleček horoskopu, editaci stránky, nastavení barev, zobrazovaných prvků, výpočtů a všechno ostatní důležité. 

Program Solar Fire neprodávám, pouze k němu dělám výukový seminář. Lze jej zakoupit u ing. Zdeňka Bohuslava, je to investice na celý život pro všechny, kteří to s astrologickou prací či zkoumáním myslí vážně. Nic srovnateleného nebylo, není a pokud budeme mít dost štěstí, snad jednou bude.
Link: https://bohuslav.com/programy.html

Seminář nahrávám jako video, záznam dostanou všichni, kdo si jej objednali. Je možné si koupit buď vstupenku na seminář s videozáznamem anebo pouhý videozáznam bez vstupenky. 

Jako bonus budu zasílat všem, kdo si objednají vstupenku či záznamy balíky s nastavením solar fire tak, jak jej používám já, pro verzi 8 i pro verzi 9, které se používání od roku 2010 do současnosti. Kolečka, stránky, zobrazení bez domů, aspekty, hvězdy, zobrazované prvky odstupňovaně, dvojkolečko, tři kolečka, pomocné stránky s firdáriemi a midpointy.

Lze mi předem zasílat dotazy, které byste si přáli zodpovědět. 

Více informací

Link na připojení přes google meet obdržíte mailem ihned po zakoupení vstupenky. 
Videozáznam dostanete opět mailem jako skrytý youtube link několik dní po skončení akce. 

Další akce pořadatele

Setkání proměny 2024 - 18. května od 9:30, Opravdovost, Praha

Hvězdný den 2024 - 1. června od 9:45, Klub U Boudů, Praha