Arzzen, Koby Fray (křest alba), Black Spring
KONCERT / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock

Arzzen, Koby Fray (křest alba), Black Spring

pátek 10. května od 19:00
Anděl Music Bar, Plzeň
Vstupenky
Cena 180
konec prodeje 10 dní

O akci

V pátek 10. 5. 2024 se v plzeňském Anděl Music Baru představí kapely Arzzen (heavy metal), Koby Fray (dark pop/rock) a Black Spring (punk rock). Během koncertu bude slavnostně pokřtěno album „Dreams and Nightmares“ kapely Koby Fray.

Vstupné na místě: 230 Kč
Předprodej: 180 Kč 

Program večera:

Black Spring
Večírek otevře klatovská čtveřice Black Spring. V jejich osobitém žánru, který sami nazývají jako „neo punk rock cosi“, převládají svižné, melodické písně, ale nebojí se ani zpomalit, vypnout boostery a převyprávět srdceryvnou baladu.

Koby Fray
Pestrou žánrovou směs, ve které převládá rock a pop s přesahy do dalších žánrů (metal, rap, elektronika, ...) propojuje především temná a melancholická atmosféra písní. Kapela během večera pokřtí debutové album „Dreams and Nightmares“ a těšit se můžete i na zajímavé hosty.

Arzzen
Závěr večera bude patřit kapele Arzzen. Pětičlenná parta z Nezvěstic, která v dubnu oslaví 5 let na scéně, předvede našlapaný set, plný svěžího, energického metalu. Kromě debutového alba „Horizont změny“ kapela představí i své nové písně. A můžete se těšit na pořádný nářez!

Vystupující

Arzzen (CZ) – web / youtube Koby Fray (CZ) – web Black Spring (CZ) – fb

Pořadatel