Narozeninový koncert Kláry Kolomazníkové (ex Holki)
KONCERT / Hudba – Pop

Narozeninový koncert Kláry Kolomazníkové (ex Holki)

úterý 29. října od 18:00
KD Rubín, Brno
Vstupenky
prodej do 29. října

O akci

Klára Kolomazníková

sólová zpěvačka, kdysi členka dívčí skupiny Holki (1999-2003)

 

Letos je to 25 let co začala s profesionální kariérou zpěvačky, 20 let co zpívá sólově a pokud se dají dohromady tyto dvě čísla,  vyjde její narozeninové číslo,  které oslaví letos v říjnu . Proto se rozhodla oslavit tyto výročí a narozeniny právě letos trochu  ve větším.  Ikdyž Klára hodně zpívá na různých typech akci po celé ČR a také již několik let akce moderuje, letos se rozhodla uspořádat oslavu pro sebe a své fanoušky trošku v jiném měřítku a to dvěma koncerty rovnou i s kapelou Charlie Band.  Koncerty proběhnou právě v měsíci jejich narozenin,  v říjnu , a to v  Praze a v Brně.  

S kapelou Charlie Band Klára již v minulosti párkrát vystupovala a kvalita této kapely se jí nejen pro tyto koncerty zalíbila i teď. Takže pro další rozšíření její pěvecké kariéry budete moct vidět v budoucnu tuto zpěvačku i se zmíněnou kapelou.  Na jejich koncertech zazní průřez její kariérou.  Samozřejmě i písničky od skupiny Holki, které sama nazývá "Holkoviny". 

Po vydání čtyř sólových alb se můžete dočkat i jejich sólových písní a nebudou chybět i různé coververze . Na koncertech budou i hosté Davide Mattioli, skupina MAXÍCI, Stanislav Hložek, Zdeněk Hrubý, kteří jsou Kláře blízcí nebo ji nějakou formou zasáhli do její kariéry. V průběhu koncertu se bude i promítat a Klára bude mít pro své fanoušky I překvapení, které zatím nechce prozradit . Po skončení koncertu proběhne afterparty ve stylu 90.let pod vedením skvělého DJ Dave.K , které Klára tak miluje . 

 

Vystupující

Klára Kolomazníková (CZ) – youtube

Více informací

Poděkování sponzorům koncertů:

https://ems-robotik.cz/

https://www.cisteni-hliniku.cz/

https://retromuzeumnastatku.cz/

Cestovní Agentura Ivana Longauerová 

https://www.supramedex.cz/

https://www.reklama-ricany.com/

Česko sobě

https://projekt23.cz/

https://www.vitestin.cz/

Pořadatel

Klára Kolomazníková