Předprodej byl ukončen

O´Seex w/ Mark Reeve & Alexander Madness
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Hip-hop / Rap, R&B

O´Seex w/ Mark Reeve & Alexander Madness

sobota 5.3.2016 od 21:00
Fléda, Brno

O akci

Párty O´Seex opět otřese základy brněnské Flédy, a to už v sobotu 5.března, kde se představí celá řada špičkových DJs, včetně zahraniční účasti. Headlinerem bude současná světová jednička v produkci techna, vyslanec věhlasné stáje Cocoon a nepochybně strhávač publika, Mark Reeve! 

 

Je to tedy poprvé, kdy tento jedinečný host zavítá do Brna a vy budete moci pěkně zblízka poslechnout hity, které vycházely v poslední době na labelech Drumcode, Suara, nebo Terminal M.

Druhým zahraničním hostem bude slovinský DJ a producent Alexander Madness, který má za sebou rovněž spousty úspěšně vydaných skladeb na labelech Yin Yang, nebo třeba Blufin. Jeho sety lze označit za velmi energické a posluchačsky úspěšné. Bývají pravidelně zařazeny ve světových podcastech, např. Umekove 1605.
 

Více informací

Těmto exkluzivním hostům se postarají o support rezident akce Hydrophonic, žijící legenda DJ Jerry, ve speciálním B2B setu Denysa a Jaqullin, pražský Ravic, nebo oblíbený Dazy. Nebude chybět ani druhé pódium, na kterém si můžete podupávat v rytmech Deep House a NU Disca, za pultem Manack a Aure Zwins.

 

✘ Main Stage:
★ MARK REEVE (Cocoon, Drumcode)
★ ALEXANDER MADNESS (1605)
✰ DJ Jerry
✰ Hydrophonic
✰ Ravic

✰ Denysa vs Jaqullin

✰ Dazy

 

✘ Deep House stage:

✰ Manack & Zwins