Předprodej byl ukončen

Jednou ranou na Sziget
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Jednou ranou na Sziget

čtvrtek 5.5.2016 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Finálový koncerty soutěže JEDNOU RANOU NA SZIGET a souboj kapel Piano /CZ/ a Fúzy Múzy /SK/ o účast na nejlepším evropském hudebním festivalu. Hosté: Lesní zvěř.

Finálový koncert soutěže Jednou ranou na Sziget. Hrají Piano a Fúzy Múzy. Jako speciální host večera zahrají svůj koncert také Lesní zvěř. 

Vyberte jednoho z dvojice Piano (CZ) a Fúzy Múzy (SK) a vyhrajte na finálovém večeru permanentku na Sziget. Z odevzdaných hlasů na koncertě vylosujeme jednoho výherce, který získá festival pass v hodnotě 249 Euro.

PIANO /CZ/

Piano založil Mikoláš Růžička, který jinak spolu s Jiřím Burianem tvoří indie-folkovou kapelu Republic of Two. První eponymní desku vydala skupina v roce 2013, letos pak vyšlo druhé album nazvané Theia. 

 

FÚZY MÚZY /SK/

Fúzy Múzy je instrumentální kapela hrající psycho-thriller, žánr založený na intenzivních emocích, inspirovaný filmem, hmyzem a psychickými poruchami. Fúzy Múzy patří k nejmladší generaci prešovských hudebních skupin. Instrumentální trio získalo za krátkou dobu existence již nominaci cenu Radio_Heads Awards za objev roku a také ocenění Nadácie Advance Investments. 

 

LESNÍ ZVĚŘ /CZ/

Lesní zvěř je netradiční hudební spojení Martina Čecha (bicí), Jiřího Hradila ( klavír, synth, hammond), Miloše Rejska (hlas, kaoss, delay) a Marka Stayera (trubka) jako příležitostného hosta. Zpěv, hlukové plochy, trubka a bicí v něm vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři – písničky mají stejnou váhu jako hudební plochy. Kaplea vznikla z na začátku tisíciletí inspirována nu-jazzovým bujením a přetlakem hudebních vizí. 

Další akce pořadatele

Seafret (UK) - 23. dubna od 20:00, Fléda, Brno

Fanfare Ciocărlia - 12. května od 20:30, Fléda, Brno

Deki Alem - 20. dubna od 20:00, Fléda, Brno

Max Cooper (UK) LIVE 3D/AV - 16. května od 20:00, Fléda, Brno

Midi Lidi + Koňe a Prase - 25. dubna od 19:00, Fléda, Brno

FVCK KVLT + Dušan Vlk - 4. května od 20:00, Fléda, Brno

Sunnbrella - 4. června od 19:00, Fléda, Brno

Mudhoney - 19. září od 20:00, Fléda, Brno

Pořadatel