Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Peru
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor / Film

Cestovatelské kino: Peru

čtvrtek 18.10.2018 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Staré tradice, divoká krajina, fascinující historie, Děti Slunce, pradávné civilizace, výborná kuchyně, vliv rozmanitých domorodých kultur. To tvoří neodolatelnou esenci Peru – země, jejíž barvy a chutě ožijí ve vyprávění cestovatele Honzy Drobného. Těšit se můžete na bezprecedentní množství památek a archeologických komplexů, přírodní zázraky od hustých pralesů, přes pobřežní pláže až po náhorní plošiny a na optimistické domácí. Zahalte se s námi do pestrých barev této pozoruhodné země.

Honza Drobný

sdílí své zážitky, zkušenosti a vědomosti z Peru z úhlu pohledu člověka, který zemi pouze nenavštívil, ale žil v ní. Navíc přicestoval s pochroumaným, starším pitbullem, kterého se kdysi ujal, což pobytu dalo další zajímavý rozměr. Ve svých vyprávěních se nezaměřuje na zeměpisná data, ale především na to, jak lidé v zemi žijí, na jejich mentalitu, na různé zvláštnosti a kuriozity či na poznání, v čem bychom se měli od nich poučit a řadu dalších poselství. A díky vtipným historkám jeho promítání rezonují hlasitým smíchem.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět!