Předprodej byl ukončen

SmartTalk: Trendy v online marketingu
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

SmartTalk: Trendy v online marketingu

čtvrtek 3.10.2019 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Nasměrujte svůj byznys vstříc novým marketingovým trendům. To, co bude frčet v nejbližším období nám ukáží rakety české reklamy – agentury Zaraguza, Havas a Advertia digital. Přijďte se inspirovat jejich nápady a vizemi v podnětných přednáškách a zapojte se s nimi do diskuze. 🚀📈👍

Zaraguza / Roman Biath (Strategist)
– Thumb stopping ideas anebo proč se o trendech v onlinu naučíte víc na Pornhubu či u filmů od Tarantina než z marketingových konferencí. Hovořit budeme méně o datech a víc o online videu, brandingu v onlinu a kreativu.

Havas / Tomáš Cibor (Social Media Manager)
– Vstříc digitální transformaci: Digital je jeden z nejdostupnějších a zároveň nejrychleji se vyvíjejících marketingových kanálů. Klasické disciplíny jako je PR nebo OOH už stárnou, a pokud chtějí být atraktivní, většinou zdigitalizují. Trendem je všudypřítomná digitální transformace a musí se s ní naučit pracovat nejen ostatní disciplíny, ale i samotný digitál. Roste totiž význam spolupráce týmů napříč marketingovými aktivitami, takže hrabání si na vlastním písečku bude kontraproduktivní pro klienta (efektivita) i pro nás (vývoj). Aktuální výzva pro dělníky reklamy (nejen) v onlinu je proto otevření se novým disciplínám a pro klienty je výzvou maximální propojení marketingových aktivit, aby došlo k synergickému efektu.

Advertia digital / Honza Borýsek (CEO & Strategy Lead)
– Cílení podle zájmu je mrtvé, jak dál?: oficiální přesnost cílení podle zájmů je dle Facebooku a Instagramu okolo 60 %, zhruba 40 haléřů z každé koruny je tedy zacíleno na „náhodného uživatele“. Jak tedy dál? No zejména práce s pokročilým cílením přes remarketing, databáze klientů, look-a-like publika a ideálně jejich kombinování. Ukážeme si, jaký je ideální klíč k tvorbě těchto cílení, best practises na téma jak efektivně cílit na Facebooku / Instagramu v roce 2019.

Moderátorkou večera bude Tereza Kučerová.

Více informací

Baví nás poznávat možnosti, lákají nás nové zkušenosti. Série přednášek o tom, jak využít život naplno.

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha