Předprodej byl ukončen

Metropolitní divadlo Praha - Čarodějnický učeň
/ Děti

Metropolitní divadlo Praha - Čarodějnický učeň

neděle 3.1.2021 od 15:00
Malá scéna, Česká Třebová

O akci

Jednoho dne do kraje až na konci světa, po dlouhé řece Minaj, připluje košík s malým chlapcem jménem Melory. V temném kraji plném skřetů, divokých víl a tajemných bytostí žijí odedávna dvě čarodějnice...Třeštice a Euforie. Čarodějnice se malého chlapce ujmou a vychovají z něj malého čaroděje. Chlapec Melory se ve světě lidí potká se záhadnou dívkou Kireké, která mu pomůže v pátrání o tom, kdo je a proč byl jako malé dítě poslán po řece Minaj do záhadného světa. Cestu mu zkříží tajemné bytosti, které se snaží jeho pátrání překazit. S pomocí svých tetiček čarodějnic a pomocí kouzel, která se naučil, se mu snad podaří najít svůj příběh a svůj osud. Napínavý a poutavý muzikálový příběh je provázen kouzly, světelnými efekty a muzikálovými písničkami.

Režie a dramaturgie: Dana Bartůňková

Choreografie: Andrea Trnková

Kouzelnické efekty ve spolupráci s Michalem Kožíškem

Světelné a zvukové efekty: Jiří Sequens

Hudba: Radim Linhart Kostýmy: Alena Šimečková

Hrají: Barbora Grafnetrová Milena Soukupová Petr Stehlík/Dan Koťan Matouš Zah/Martin Hlubocký Dana Bartůňková Nikola Ďuricová/Martina Černá Lukáš Kofroň/Jiří Krejčí

Předprodej vstupenek na www.kcct.cz, v Informačním centru v Městském muzeu, či v kanceláři KC a 1 hodinu před začátkem u pokladny.

Pořadatel

Kulturní centrum Česká Třebová