Předprodej byl ukončen

Webinář: Ženy a muži
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Webinář: Ženy a muži

středa 13.1.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Ženy jsou z Venuše a muži z Marsu, říka se, když dochází k nedorozuměním mezi pohlavími. Proč nám to spolu nejde? Co máme udělat, abychom spolu vycházeli co nejlépe? To jsou časté otázky žen i mužů. Příčin je řada a mnohým se lze vyhnout předem. Blíže nám je přiblíží přednáška předního neuropatologa a spisovatele Františka Koukolíka. Proč vlastně existují dvě pohlaví a jak se vyvinula? Největším a nejvýkonnějším sexuálním orgánem je mozek a diferencované ženské a mužské mozky se odlišují evolučně, tedy geneticky. Rozdíly mezi ženskými a mužskými mozky se projevují jak ve stavbě, tak ve funkci. Současně genderové rozdíly jsou kulturně podmíněné rozdíly. Jak se tedy neurobiologické a genderové rozdíly projevují ve vývojových fázích života, paměti, citovém životě, empatii, v sexuálním a sociálním chování? Zjistíme již brzy! 

 

MUDr. František Koukolík, DrSc                

je známý český neuropatolog, publicista, autor knížek ​Mocenská posedlost,​​Vzpoura deprivantů​a mnoha dalších, který se posledních 40 let zabývá vztahem mozku a chování. Vydal větší počet knih pro veřejnost. Jeho činnost byla oceněna řadou vyznamenání, kromě jiného také pojmenováním planetky 1197 RK „Koukolík“.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo        notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz na              Clickmeeting, přes který se na webinář lehce připojíte. ​Pokud si vstupenku                zakoupíte v den konání webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho              začátkem​.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a       klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                   poslouchat.

                        

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

                        

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi