Předprodej byl ukončen

Beseda s generálem Petrem Pavlem: Strážce republiky
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show

Beseda s generálem Petrem Pavlem: Strážce republiky

pondělí 28.9.2020 od 17:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Přijďte na besedu s armádním generálem ve výslužbě Petrem Pavlem. Řeč bude zejména o aktuálních bezpečnostních otázkách České republiky, Evropy i světa i o jeho současném veřejném působení. Během besedy bude samozřejmě dostatek prostoru pro vaše dotazy z publika. 

Diskuzi moderuje Svatopluk Bartík.

Beseda se uskuteční v univerzitním kině Scala, Moravské náměstí 3, Brno.

 

Petr Pavel (* 1. listopadu 1961 Planá) je český voják, generál Armády České republiky, který v letech 2015–2018 působil jako předseda vojenského výboru NATO. Jako první zástupce zemí bývalé Varšavské smlouvy tak nastoupil do nejvyšší vojenské funkce Severoatlantické aliance.

V letech 2012 až 2015 byl náčelníkem Generálního štábu Armády České republiky, tedy nejvyšším vojenským představitelem Armády České republiky. (zdroj: wikipedia.org)

Více informací

V případě okolností vis major, tedy kdyby se beseda nemohla uskutečnit za přítomnosti veřejnosti, například z důvodu zdravotních rizik apod., se akce uskuteční v online prostředí. V takovém případě budou na emaily kupujících včas zaslány přístupové údaje na audio-video stream a následně bude záznam z besedy i po dobu nejméně 48 hodin k dispozici. 

V případě takto vyvolaných změn budou k dispozici informace zde na prodejní stránce a také na stránce facebookové události: https://www.facebook.com/events/229115925031386/