Předprodej byl ukončen

Past na osamělého muže (divadlo)
DIVADLO / Představení

Past na osamělého muže (divadlo)

sobota 22.10.2022 od 19:00
Kino Polná, Polná

O akci

Repríza detektivní divadelní hry (Piege pour un homme seul, 1960) francouzského autora Roberta Thomase v podání polenských ochotníků.

Daniel Corban žijící v horské chatě ohlásí zmizení manželky. Místní komisař o jeho verzi pochybuje, nicméně mu v hlavě stále bliká malý alarmující majáček a dělá maximum, aby mladého muže uklidnil. Poté, co se objeví žena tvrdící, že je Danielova manželka, začíná absurdní souboj, ve kterém Daniel vystupuje čím dál víc jako psychicky zdeptaný člověk. Napínavý divadelní příběh s detektivní zápletkou s překvapivým rozuzlením.

Divadelní spolek Jiří Poděbradský patří mezi nejstarší ochotnické spolky v Čechách, navazuje na ochotnickou tradici v Polné založenou již roku 1798.

Režie: Zdeněk Dvořák / Hrají: Petr Coufal (osamělý muž), Zdeněk Dvořák (policista), Luboš Kousal (komisař), Jitka Říhová (žena), Jakub Skočdopole (tulák), Vít Škaryd (farář), Daniela Topičová (ošetřovatelka) / nápověda: Dagmar Jeřábková, Věra Vítková | scéna: Josef Mlynář, František Vacek, Martin Vacek | zvuk/světla: Petr Linha
Autor předlohy: Robert Thomas

Premiéra představení se uskutečnila 19. 11. 2021 v sále Kino Polná.
www.divadlojppolna.cz