Předprodej byl ukončen

Reprezentační ples UP 2023
PLES / GALA VEČER

Reprezentační ples UP 2023

pátek 17.2.2023 od 19:30
NH Collection Congress, Olomouc

O akci

Do programu univerzitních akcí se po dvou letech vrací reprezentační ples. Těšit se můžeme na populární Moondance Orchestra Martina Kumžáka, taneční workshop, světelnou show, bohaté občerstvení a dobrou zábavu.

Reprezentační ples Univerzity Palackého v Olomouci se uskuteční v pátek 17. února v 19.30 hodin v prostorách hotelu NH Collection Congress Olomouc. Večerem bude provázet Natálie Tichánková, členka činohry Moravského divadla Olomouc.

Více informací

V případě koupě studentské vstupenky je nutné při vstupu na akci předložit studentský průkaz!

Hlavní program se bude odehrávat v sále Evropa. Plesoví hosté, kteří do tohoto sálu již neseženou vstupenky nebo kteří vyhledávají klidnější místo pro konverzaci, mohou využít posezení v přilehlých sálech Olomouc a Madrid. Dění v hlavním sále jim neunikne, bude pro ně přenášeno na velkoplošné obrazovce a k tanci se mohou samozřejmě kdykoliv přesunout na parket. Návštěvníci plesu, kteří dávají přednost tanci a zpěvu na lidovou notu, mají možnost zakoupit si místa ve Snídaňovém sále v přízemí hotelu, kde bude celý večer hrát cimbálová muzika Valašské peklo. 

Pořadatel

Univerzita Palackého v Olomouci