Předprodej byl ukončen

Valentýnská Burlesque & Cabaré Show
DIVADLO / KONCERT / PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / Představení / Hudba / Tanec / Umění

Valentýnská Burlesque & Cabaré Show

úterý 14.2.2023 od 19:30
První Patro, Brno

O akci

Příběh lásky v jeden večer a pouze jednou v roce !

Všechny tváře lásky, umění a svatý Valentýn..spojení, které vám zaručí nezapomenutelný valentýnský večer. Ať už vyrazíte se svou drahou polovičkou, překvapíte svou tajnou lásku či si jen budete chtít užít Valentýn originálně s přáteli, naše Valentýnská Burlesque & Cabaré Show je pro vás tou správnou volbou.

Čeká vás jedinečný večer, během kterého poznáte skrze dechberoucí vystoupení všechny druhy lásky. Emoce a chvíle, které může ve svém životě prožít každý z nás. Fakt, že každý člověk má v sobě několik skrytých tváří lásky je opřen o řeckou filozofii a my vám skrze burleskní, taneční, akrobatické a kabaretní vystoupení tyto tváře představíme. Provedeme vás také příběhem od prvního rande, velké lásky i velkého zklamání. Prostřednictvím umění vám ukážeme křehkou hranici mezi láskou a nenávistí, štěstím a bolestí. I když láska nezaměnitelně patří k lidskému bytí, ne vždy je perfektní, či bezbolestná. Představíme vám příběh lásky, tak jak ji neznáte, avšak všichni jste to zažili . 

Celým večerem a příběhem lásky a všech jejích tváří vás provede nezaměnitelná travesti kabaretní diva Daina Divad.

Mezi účinkujícími se vám představí přední české, slovenské a polské burlesky s brněnskými kabaretními umělci, akrobatické a taneční duo z Cirque du Soleil, program okoření ostravská jazzová zpěvačka Suzy Feather a čeká vás mnohem více. Nechte se překvapit a zažijte Valentýna, tak jako nikdy před tím.

Dotkneme se vaší duše ...

Navíc máme speciální překvapení pro každého, kdo má 14.2. na svátek všech zamilovaných narozeniny, nenechte si ujít naši valentýnskou show!

Těšíme se na vás a společnou oslavu Valentýna, lásky a života

Více informací

Cena každé vstupenky zahrnuje WELCOME DRINK !