Předprodej byl ukončen

Honzíkovy cesty aneb Evropou "na punk"
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Honzíkovy cesty aneb Evropou "na punk"

čtvrtek 1.2.2018 od 17:00
Club Desert, Brno

O akci

Takový příběh nemá ani Zibura!!

Rebel Honza se po nátlaku ze všech stran, které se nedostaly na první brněnskou přednášku, rozhodl odprezentovat svůj životní příběh a cestovatelský bizár v Brně ještě jednou!

 

Jak se talentovaný mladík málem utopí v alkoholu? Jak si projde pobytem v psychiatrické léčebně, pervitinovým dobrodružstvím i několika měsíci na ulici? A jak se z toho dostane a stane se cestovatelem? Proč se rozhodne projít a prostopovat přes půl Evropy s mizerně sbaleným batohem a nezblázní se z toho nakonec?

Příběh o tom, že v životě i cestování platí stejná rovnice - že občas potřebuješ pořádnou vůli, abys to přežil a že pár životních i cestovatelských facek není vůbec ke škodě. Ale hlavně o tom, jak se mladý kluk po nehezkých životních zkouškách vydá na dvouměsíční cestu od Baltu až do Atén jen se zatraceně těžkým batohem a odhodláním to dokázat. A o tom, jak po cestě potká dobré lidi, kteří mu jeho cestovatelský sen pomohou splnit.

Jak hned první den málem umře v Pobaltí, přespává v polské garáži, proč už nikdy nebude stopovat na slovinské dálnici a jak se pokusí sám sebe zabít výstupem na Triglav. Jaké to je jezdit na Balkáně v každém druhém autě s bývalými vojáky a slyšet o válce v Jugoslávii z první ruky? A jak přežít týden v Bosně bez koruny v kapse? A co teprve to Kosovo...

Přijďte 1.2.2018 v 17:00 do klubu Desert v Brně a poslechněte si životní i cestovatelský příběh spolu se spoustou fotografií z cest.