Předprodej byl ukončen

Festivalové ozvěny - Transformační síla porodu
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Festivalové ozvěny - Transformační síla porodu

neděle 8.4.2018 od 15:00
KultiVAR, Liberec

O akci

Workshop je koncipovaný jako Cesta k sobě a děťátku, bytí v kontaktu, v přítomnosti, přijetí osobní zodpovědnosti za náš porod.

Bude se zaměřovat na sílu a moudrost porodního procesu, pohovoří o porodních vlnách, o tom jak je následovat. Budeme hovořit o tom, jak porod vypadá ve své přirozenosti, a co můžeme udělat pro to, aby proběhl co nejlépe.
Součástí budou i témata jako práce s vnitřními strachy, emocemi, očekáváními, a to jak nejlépe naplnit naše potřeby. Podíváme se na porod jako na možný proces transformace.

Bude-li dostatek chuti a času, ponoříme se i do hloubky imaginace, vnitřní vizualizace a relaxace.

Akci pořádá Loktu She v rámci Ozvěn festivalu Radost z rodičovství

Více informací

Přednáší Natálie Sedlická - porodní asistentka, psychoterapeutka, shiatsu masérka, iniciátorka projektu Jak jinak a zakládající člen Asociace pro porodní domy a centra APODAC.

Věnuje se komplexnímu pojetí těhotenství a porodu. Vystudovala porodní asistenci v Brně a magisterské psychoterapeutické studium. Strávila dva roky v Nizozemí, kde dále studovala porodní asistenci a absolvovala stáže v soukromém porodním centru. Získala titul Master of Science Midwifery ve Skotsku. Vystudovala také tříletou školu shiatsu a tři roky tradiční čínské medicíny oboru akupunktura.

Pořádá sebezkušenostní a rozvojové workshopy s názvem "Cesta a návštěva do nitra sebe", vede meditace a relaxace se zaměřením na uvědomování.

Při své práci považuje za nejdůležitější kromě opravdového naslouchání, které se slovy vyjádřit nedá, i několik slov, a to: respekt, důvěra, partnerství, láska a vývoj.
Miluje tanec, hudbu, spontánnost, radost a život.