Akce byla zrušena

Devakant
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic

Devakant

pátek 8.6.2018 od 19:00
Sál spolku HLAHOL, Praha

O akci

ZEMĚ A NEBE - HUDBA PRO PROBUZENÍ A POVZBUZENÍ VAŠÍ DUŠE

Tento koncert bude sváteční hostinou, během které nám Devakant nabídne hudbu vycházející z duchovních tradic Indie, Tibetu, Japonska, Peru, starověkého Mexika i Evropy. Tato hudba se hluboce dotkne našich citů a naší duše, a pozve nás na radostnou cestu do našeho nitra, kde nám umožní hlubokou relaxaci a léčení našeho těla, mysli a duše. Hudební nástroje z Asie, Evropy a Jižní Ameriky, bambusové flétny a tradiční šamanské hliněné nástroje, keltská harfa, basová flétna, tibetské mísy, zamponas, kalymba, housle, arménský duduk…a Dévakantův hlas nás jemně zavedou do krajiny našeho vnitřního rozkvětu.

 

Více informací

Devakant nechává splynout v jedno zvuk a ticho a tvoří tak prostor míru, harmonie a uvolnění. Jeho hudba přímo vybízí k meditaci, léčení, relaxaci, práci s energií, ale i k čisté radosti a vděčnosti.

Devakant je umělec – hudebník, zpěvák, sochař, malíř – který svou krásnou hudbou a sametovým hlasem dokáže vytvořit prostor ticha a meditace a dotknout se tak i naší duše. Miluje především flétny nejrůznějších typů, ale i mnohé další hudební nástroje a hlubokým, sametovým hlasem zpívá písně své i tradiční – především z Japonska, Tibetu a Indie.

Celý svůj život se učil od těch nejlepších mistrů hudby i meditace po celém světě. Do umění meditativní hudby ho osobně zasvěcoval i Mistr Osho, v jehož domě Devakant mnoho let žil. Hudbu studoval v budhistických a zenových klášterech v Japonsku, v Himalájích v Tibetu i v mnoha posvátných oblastech Střední a Jižní Ameriky.

 

8.června 2018, začátek koncertu 19:00, HLAHOL, Praha

Masarykovo nábřeží 16, 110 00 Praha 1

www.hlahol.cz

 

Registrace probíhají od 18:15 do 18:55. Prosíme přijďte včas, ať nerušíte svým příchodem ostatní.

Děti do 15 let mají vstup zdarma. Podmínkou je, že jsou na podobné akce zvyklé a nebudou během koncertu rušit ostatní!

 

CO S SEBOU

Vezměte si na sebe pohodlné oblečení, ve kterém se budete cítit dobře a s sebou meditační polštářek nebo deku na sezení, aby Vám bylo během koncertu pohodlně. Pro ty, kteří preferují sezení na židli, bude v sále k dispozici omezený počet židlí.

Upozornění: během koncertu není možné fotografovat ani natáčet.

 

Pokud máte nějaké otázky, neváhejte nás kontaktovat. 

Děkujeme a těšíme se na vás ..

 

S láskou

Irena Vejmelková, Devakant a tým Oslavy Života

bara@oslavazivota.cz

vejmelkova.irena@gmail.com

www.oslavazivota.cz