Předprodej byl ukončen

Benefiční koncert Kateřiny Englichové a Viléma Veverky
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Benefiční koncert Kateřiny Englichové a Viléma Veverky

čtvrtek 17.5.2018 od 18:00
Katedrála sv. Štěpána, Litoměřice

O akci

Na koncertu harfenistky Kateřiny Englichové a hobojisty Viléma Veverky, dvou mezinárodně respektovaných interpretů klasické hudby, zazní průzračně křehká a emotivní hudba M. Ravela, C. Debussyho, A. Dvořáka, Luboše Sluky ad.

Tyto významné osobnosti, přední hráče evropské hudební scény spojil dohromady vyjímečný cit pro komorní hudbu a touha překonávat stávající interpretační limity-dialog na hranici možného... Kateřina Englichová a Vilém Veverka rozehrávají jedinečným způsobem své nástroje a posluchačům po celém světě nabízejí strhující interpretaci v těch nejnáročnějších partech.

Kateřina Englichová i Vilém Veverka vystupují bez nároku na honorář. Výtěžek vstupného je určen na podporu činnosti lůžkového a domácího Hospice sv. Štěpána v Litoměřicích, proto si můžete zakoupit také benefiční vstupné v různé výši.

 

Více informací

Benefiční vzpomínkový koncert se koná na podporu činnost Hospice sv. Štěpána v Litoměřicích,  neziskové organizace která v Ústeckém kraji zajišťuje lůžkovou i domácí hospicovou péči.

V Litoměřicích bude možné zakoupit vstupenky také v dobročinném obchodě Bona Fide a na místě 1 hodinu před začátkem koncertu.

Na místě bude na prodej také CD Kateřiny Englichové a Viléma Veverky Impressions. Prodejní cena 300 Kč - z každého prodaného CD věnují umělci 100 Kč na hospic.

www.englichova.cz

www.vilemveverka.cz

Děkujeme za vaši přízeň a pomoc.

www.hospiclitomerice.cz