Předprodej byl ukončen

Workshop: Jak vymýšlet obsah na sociální sítě?
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Workshop: Jak vymýšlet obsah na sociální sítě?

středa 20.6.2018 od 13:00
Prostor 8, Praha

O akci

Zveme Vás na workshop vzdělávací platformy PIARISTI, během kterého proniknete do plánování a vymýšlení obsahu a strategií na sociální sítě.

O WORKSHOPU:
S lektorkou Marií Grafovou, která už několik let připravuje komunikaci pro firmy, na to půjdeme od lesa. "Na místě si připravíte obrysy vaší budoucí obsahové strategie a naučíte se rozplánovat témata. Pak se společně podíváme na zoubek samotné přípravě obsahu a nakonec si vyhodnotíte, zda to děláte dobře," dodává k obsahu kurzu lektorka.

O LEKTOROVI:
Marie Gráfová je Social Media Lead v obsahové agentuře Bubble, kde pomáhá copywriterskému týmu využívat na maximum možnosti sociálních sítí a kromě toho také píše a stará se o klientské profily. Je velmi aktivní na Twitteru (@sibiranka), který využívá hlavně pro hraní se slovy a úložiště toho nejlepšího, co ji cvrnkne do nosu. Volný čas dělí mezi vaření, knihy a poznávání toho nejlepšího, co nabízí hipsterská část Prahy.

CENA:
990 Kč*
(Zahrnuje občerstvení a nápoje)

*Z organizačních důvodů nepřijímáme přihlášky účastníků z agentur a freelancerů, kteří podnikají v oblasti marketingového či PR poradenství.
 

Více informací

KAPACITA: 
20 osob
(Workshop bude zahrnovat obecnou část i individuální přístup ke každému účastníkovi a jeho dotazům)

DOKLAD O ZAPLACENÍ:
Doklad o zaplacení vstupenky skrze smsticket si můžete vyžádat na e–mailu info@smsticket.cz. V případě, že požadujete fakturu, kontaktujte nás, prosím, na e-mailu piaristi@piaristi.cz.

K odebírání newsletteru s informacemi o kurzech komunikace se můžete přihlásit zde: http://kurzy.piaristi.cz/info.