Akce byla zrušena

Rytmus v prostoru
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Rock, Spirituální, Worldmusic

Rytmus v prostoru

středa 13.6.2018 od 19:00
Dělnický dům, Brno

O akci

Připravili jsme pro Vás další skvělý taneční koncert, který si můžete naplno užít!

Opět se dávají dohromady dva vynikající hudebníci Maok a Rishi, jejichž strhující hudba nás vezme na cestu do jiných sfér, do vnitřní krajiny každého z nás. Nechte se unášet jedinečnou hudbou, kytarou, perkusemi, vibracemi, hlasem……

MAOK  je hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel, ale hlavně člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelý i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Jeho hudba uzdravuje a inspiruje.

Hraje na koncertech, dělá muzikoterapie, skládá hudbu k divadelním představením, tanečním inscenacím, ilustracím a filmům. 

 

RISHI S.VLOTE je mistr Tranzovního tance. Vynikající bubeník, perkusionista, DJ, producent a moderátor s téměř čtyřicetiletou zkušeností v oblasti hudby, meditace, tranzovního tance, léčení hudbou a další šamanské a transformační práce.  Hraje a produkuje pro světově uznávané autority jako jsou Milarepa, Hamsafara, Prem Joshua a další.  Jeho vlastní hudební tvorba “Forget your Limitations ” (“Zapomeň na svá omezení”) a šamanská léčivá meditace “Return of Shaman” (“Návrat šamana”) je ve světě široce využívána pro šamanské a teapeutické účely. Rishi pořádá semináře a koncerty po celé Evropě i ve Spojených Státech.  Jednoduše řečeno, Rishi je profesionál, který si vás rychle získá skvělou hudbou, neuvěřitelnou energií i svým otevřeným srdcem. Stejně jako Maok se i Rishi rád vrací do České republiky, kde jeho popularita neustále stoupá.

Více se o Rishim dozvíte na jeho webových stránkách www.callofdrums.com.

 

Více informací

13.června 2018, 19:00 – 21:00, DĚLNICKÝ DŮM, BRNO

Dělnický dům, Jamborova 65,  615 00 Brno – Židenice