Předprodej byl ukončen

Exit Empire křest + Space of Variations
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

Exit Empire křest + Space of Variations

čtvrtek 31.5.2018 od 19:30
Melodka, Brno

O akci

Ve čtvrtek 31. května v Brně na Melodce čeští Exit Empire pokřtí deluxe edici svého debutového alba za doprovodu vítěze nejlepšího metalového aktu Ukrajiny Space Of Variations.

Lineup:
20:00 DJ support
21:30 Exit Empire
22:30 Space Of Variations

Více informací

Space Of Variations (UA)

♫ Nejnovější singl: https://youtu.be/O6Wl0QxbG1c

♫ https://spaceofvariations.bandcamp.com/

Exit Empire (CZ)

► Stahuj album ZDARMA: https://exitempire.com/download

♫ http://youtu.be/avXtxze2pMo 

♫ http://youtu.be/NO6vlYy69Mo

 

3 unikátní věci, které změní váš pohled na tento večer!

Za prvé, tohle je náš (Exit Empire) poslední klubový koncert v ČR, než na podzim odjedeme na delší dobu do Los Angeles, California. Vyzkoušíme si i nový set a vybavení pro letní festivaly.

Za druhé, v lednu jsme hráli v Dubaji s ukrajinskou kapelou Space Of Variations a jejich poslední hit nás uchvátil natolik, že jsme je prostě museli pozvat k nám. Borci vyhráli zcela zaslouženě ocenění nejlepší metalový akt Ukrajiny a budou hrát poprvé v ČR! Předtím ale strávíme nějaký čas ve vinném sklípku. Určitě si poslechněte TIBET https://youtu.be/O6Wl0QxbG1c

Za třetí, chceme pořádnou vzpomínku a chceme, abyste si mohli něco odnést. Chceme prostě něco speciálního pro tento večer. Takže jsme se rozhodli vydat deluxe edici svého debutového alba. Co to znamená? Nově přibude grafický dárek a tři hudební bonusy na CD. Společně ho pokřtíme kvalitním šampaňským a zahájíme jeho prodej.

Ve čtvrtek 31. května v Brně na Melodce, naši milí Citizens. Nemůžeme se dočkat! ...Jak dlouho ještě?