Předprodej byl ukončen

Z Hradce (Králové) do světa - chytře, levně, často
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE

Z Hradce (Králové) do světa - chytře, levně, často

středa 9.5.2018 od 19:00
NáPLAVKA café & music bar, Hradec Králové

O akci

Pro velký zájem přidaný termín:

Praktický návod na levné cestování šitý Hradci Králové na míru.
Přednáší Hana Machalová, která boří mýty o tom, že cestování je drahé, časově náročné a nebezpečné. Dostaneme praktický návod, jak přímo z Hradce vycestovat chytře a levně do celého světa, kdykoliv v roce i pokud máme jen pár dnů dovolené, závazky a hluboko do kapsy. Hanka obletěla 7x zeměkouli a navštíví kolem 16 zemí ročně. Ukáže všechny fígle jak získat levné jízdenky, letenky a ubytování. Některé jsou k mání zdarma, některé jen za pár korun. Podle jejího návodu si můžeme splnit cestovatelské sny o exotických destinacích, letět k moři klidně 4x do roka a víkendy trávit v evropských metropolích.

Dozvíme se, jak najít levné jízdenky, letenky, jak využívat letiště v okolí Hradce a sestavit si poutavý program. Poradí, jak získat odhodlání vyrazit na vlastní pěst, jak přesvědčit blízké, že se bezpečně vrátíme domů. Ať jste dobrodruh snící o cestě na vzdálený kontinent nebo plánujete rodinnou dovolenou u moře, či romantický víkend, po této přednášce se budete dívat na cestování úplně jinak.

 

Více informací

Doporučujeme si vzít notýsky na poznámky.

O Hance: https://cestovani.idnes.cz/hana-machalova-cestovatelka-lowcost-nizke-naklady-fwc-/kolem-sveta.aspx?c=A171219_371504_kolem-sveta_hig

Stránky Hanky s profily jejích cest a spoustou tipů: 
www.facebook.com/snadnodosveta

Sestřih jejího cestování za 2017 
https://www.facebook.com/snadnodosveta/videos/417606915321701/