Předprodej byl ukončen

Šamanský léčivý tep srdce
KONCERT / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj

Šamanský léčivý tep srdce

středa 30.5.2018 od 10:00
Karlovka, Praha

O akci

ÚČINKY A PŘÍNOS TOHOTO WORKSHOPU:

I během těchto několika hodin můžete pozorovat, jak se vám mění vnímání, jak se osvobozujete od emočních vazeb a léčíte své nitro, svou duši.

Nahlédnete na to, jak žít zevnitř, z onoho místa, kde máte svého vnitřního léčitele neboli šamana, abyste mohli zahlédnout svět jako dávní mudrci této planety.

Budete mít možnost zažít silný proces transformace, který mayští mistři předali Pascalu K’in Greubovi během více než 13 let.

Vyzkoušíte si, jak skutečně žít ze srdce.

 

Workshop je velice praktický a Pascal vám ukáže dynamické cvičení, které můžete i nadále používat doma a podpořit tak rovnováhu těla, mysli, emocí a ducha.

 

Srdce má úžasné schopnosti léčit, je to fyzický a duchovní most mezi každodenním životem a tím, co ho přesahuje. Vaše srdce může být velmi mocné: je v něm síla vašich rozhodnutí, cítění (empatie, intuice) a té posvátné uzdravující síly, která vám pomůže odpustit sobě i ostatním a změnit sebe i ostatní tak, abychom se společně mohli povznést na vyšší vibraci.

Nejvyšším zprostředkovatelem moudrosti a společníkem hrdiny je drak, nebo dračí síla, která může mít různá jména podle kultury: Quetzalcoatl (opeřený had) v Mexiku, Kundalini v bílé Tantře, posvátná alchymie Jin a Jang, ženská a mužská energie, základ našeho duálního systému.

Srdce draka nelze objevit, je energetické, lehké a vibračně citlivé – je to srdce DNA a osa otáčení dvojité šroubovice.  

To je důvod, proč mýtus říká: kdo přemůže „srdce draka“ tomu drak slouží, on sám pak získává sílu draka.

To nás přivádí zpátky k výchozímu bodu: kdo otevírá své srdce, ten také navyšuje jeho frekvenci. To zvyšuje možnost, že nevyužité genetické kódy budou přepsány a dojde k jejich aktivaci. A to je ten hojivý proces, vaše „šamanské léčení“, spojení s galaktickým srdcem mayského boha a symbolu Hunab-Ku.

Je to modlitba srdce a světla.

 

PASCAL K’IN GREUB (MEXIKO)

Pascal se po šesti letech vrací do České republiky a přináší opět poselství Rady starších mayských šamanů z hor v Chiapasu. Pascalova práce je zaměřena na tvořivost, transpersonální rozvoj a původní ryzí šamanismus. Účastníci jeho seminářů jej popisují jako někoho, kdo “vidí do srdcí lidí a dokáže nakazit radostí”. Jeho práce je praktická, vychází ze srdce a srdce se hluboko dotýká. Pomáhá lidem překonat jejich strachy, uvědomit si všechny své sny, učí je růst a rozpoznat smysl života, nebát se riskovat při uskutečnění svých snů a dát průchod svému tvořivému a lidskému potenciálu.

Pascal nám pomáhá navyšovat frekvenci, uzdravovat, rozvzpomínat se a uskutečňovat změnu, kterou si ve svém životě přejeme. Má schopnost vidět minulé životy, ve kterých byl sám knězem a léčitelem. Díky tomu i díky učením, která mu byla předána ví, jak přizvat a poprosit o podporu dávné mistry a bytosti světla. Jeho posláním je vybudovat most mezi nejstaršími kulturami na světě, jako jsou Mayové, a moderní západní kulturou; mezi vědou a každodenní, uzemněnou spiritualitou. Nabízí nám učení z prastarých pramenů moudrosti založené na respektu. Disponuje nástroji pro nový životní styl, kde naše uvědomění si srdce, „neviditelné uzdravování“ a zodpovědné spoluvytváření našeho nového světa bude každodenní skutečností.

Pascal byl jako jeden z mála zasvěcen od Mayského kněze Dona Luara do tělesných cvičení, která mají svůj původ ve starověkých kulturách a jejichž účinek je překvapivě silný.

Více informací

ORGANIZAČNÍ INFO

Workshop se koná ve středu 30. května 2018 od 10 do 20 hodin. Registrace začínají v 9.30.

MÍSTO  

Karlovka je v samém centru Prahy, kousek od Staroměstského náměstí. Adresa je Karlova 25. Když půjdete směrem od Staroměstského náměstí, pokračujte stále rovně, až uvidíte bránu vedoucí do dvora. Vpravo vedle brány je obchod s alkoholem. Projděte do dvora, a po levé straně uvidíte dveře s cedulkou, která označuje náš workshop. Na dveřích zadejte kód 796428 a tím se otevřou dveře. Pak pokračujte do druhého patra

 

CO S SEBOU

Pohodlné, lehké oblečení, podložku, buben nebo chrastítko (není nutné) a otevřené srdce je vše, co potřebujete.

Abychom se nerozptylovali vnějšími podněty, vezměte si s sebou i pití a jídlo které během oběda a odpolední svačiny můžete sdílet s ostatními. Uděláme si příjemný piknik!

A pamatujte: "Zapomeňte na to, že něco víte!" - protože by to jen zpomalilo srdeční tep šamana ve vás.

 

Pokud máte nějaké otázky, neváhejte nás kontaktovat. bara@oslavazivota.cz

 

Děkujeme a těšíme se na vás .

 

 

„Líbí se mi Pascalův způsob komunikace a vystupování – že se střídá „hloubková meditace“ v klidu – kdy je člověk naplno obrácen do svého nitra, pomocí dýchání a hlasového vedení se napojí na svůj zdroj – na své srdce, na své Vyšší Já, je jedno, jak to pojmenujeme. A toto pak prostřídává s úžasnými hravými cvičeními, do kterého zapojí celé tělo. Při meditaci se uvolní duch, při dalších cvičeních se uvolní fyzické tělo. Všechno v dokonalém souladu. Krásné.“

účastník Pascalova workshopu