Předprodej byl ukončen

Netradiční chutě - řízená pivní degustace v Otevřené zahradě
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Gastro

Netradiční chutě - řízená pivní degustace v Otevřené zahradě

středa 18.7.2018 od 18:30
Otevřená zahrada , Brno

O akci

Milovníci piva a nových chutí zpozorněte - tato událost je určena právě pro Vás! Podíváme se spolu na pivo z trochu jiného úhlu a vyzkoušíme velmi různorodé a netradiční chutě piva. 

Tato degustace s pořadovým číslem 2 slouží k novým objevům a rozšíření obzorů. Pomůžeme ti udělat si pořádek ve vlastních chutích a zjistit, které pivní styly by tě mohly zajímat. Provedeme tě variacemi chutí, dozvíš se o stylech a zajímavých pivních destinacích a spoustu dalšího.

Už teď se můžeš těšit na 7 vzorků různých chutí a stylů.
Abychom ti nekazili zážitek, vzorky necháme jako tajemství, můžeme ti ale slíbit, že půjde o velmi kvalitní výběr. Součástí degustace bude i drobné občerstvení.

Pro hodnocení využíváme Degustační deník pro pivo, který od nás obdrží každý účastník degustace. Krom spousty zážitků si tak s sebou odneseš i cenné poznámky a vlastní hodnocení piv. V deníku ti po akci zbude ještě spousta místa na pokračování v teple domova, nebo oblíbené pivnici.


Degustace bude probíhat v prostorách Otevřené zahrady v Brně na Údolní 33, a to v zahradě či zasedací místnosti - podle počasí a požadavků skupiny.

Kapacita programu je pro 16 hostů.
Cena je 600,- na osobu a vstupenky jsou k dispozici pouze v předprodeji.

Těšíme se na Vás,
Pac a pivo
MatějVendy a Happy alias CHCUpivo.cz

Více informací

Pro správný zážitek z degustace se alespoň hodinu před začátkem vyvarujte kouření a pachově intenzivních míst, stejně tak i výrazným jídlům. Na degustaci se prosím NEvoňte! Ideální je procházka v přírodě, osobně doporučujeme jít k nám pěšky procházkou přes Špilberk a pít hodně vody.

 

Areál se nachází v Brně na Údolní 33 (vedle restaurace La Bouchée) a je označen velkým svislým oranžovým bannerem "Otevřená zahrada". Vejděte dovnitř areálu (popř. zvoňte) a pokračujte nad velké dřevěné schody, kde na Vás počkáme. 

 

Vyhrazujeme si právo na změnu stylů v nabídce, při zachování tématu akce.