Předprodej byl ukončen

Třebovický koláč
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Rock, Worldmusic

Třebovický koláč

14. – 16. září 2018 od 17:00
Třebovický park, Ostrava

O akci

Třebovický koláč je kulturní festival, který se koná již 15. rokem v areálu Třebovického parku v městském obvodě Ostrava - Třebovice. 

Festival nabízí celou řadu hudebních i tanečních vstupů. Celá akce se nese v duchu tradičního, historického a folklorního rázu a nabízí, krom čistě hudebních a tanečních složek, také dramatická, akční a jiná vystoupení. Své si tady najde jistě každý z Vás.

Páteční program je zaměřen na přehlídku různých žánrových kapel: kapela BG Styl, AG Flek, cimbálová muzika DANAJ, Michal HRŮZA s kapelou Hrůza.

V sobotu i v neděli se divákům představí folklorní soubory a kapely:  Stanley´s Dixie Street Band, ŠAJTAR, Schola brněnské mládeže (SBM), Pavel ŠPORCL & Gipsy Way Ensemble, taneční kolektiv z  Bratislavy ČAROVNÉ OSTROHY s pořadem "Rockom krokom", dětské soubory v pořadu "Od jara do zimy" - Dětský soubor Heleny Salichové, Hlubinka, Úsměv; dospělé folklorní soubory v pořadu "U muziky su ja chlap" - Slezský soubor Heleny Salichové, Břeclavan, Ondřejnica, Fogáš, Bystrančan. V neděli cimbálová muzika LIPKA a soubor Hlubina.

Po celou dobu slavnosti budou v areálu stánky s ukázkami a výrobou lidových řemesel, atrakce, historický šerm, ukázky umění s lasem, bičem a kolty, zvířecí farma, divadla nejen pro děti, ohňová show a nebude chybět ani prodej koláčů. 

Vystupující

Michal Hrůza (CZ) – web Pavel Šporcl (CZ) – web Ag Flek (CZ) – web Čarovné Ostrohy (SK) – web Šajtar (CZ) – web Danaj (CZ) – web

Další akce s vystupujícími

Bára Kodetová a Pavel Šporcl: SPOLU - 20. dubna od 19:00, Jízdárna, Litomyšl

Zahajovací koncert: Pavel Šporcl - 12. července od 18:00, Jihomoravské muzeum, Znojmo

Koncert Michala Hrůzy s kapelou Hrůzy - 30. srpna od 18:00, Areál fotbalového hřiště, Lanžhot