Předprodej byl ukončen

Radost z miminka
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Radost z miminka

neděle 14.10.2018 od 12:00
Krajská vědecká knihovna v Liberci, Liberec

O akci

Přirozený porod, bonding, spokojené prožití šestinedělí, kojení a nošení: to jsou hlavní témata minifestivalu Radost z miminka. Program je určený zejména těhotným a maminkám malých dětí i jejich partnerům, uvítáme ale i další zájemce. Festival se koná v krajské knihovně v Liberci v Rumjancevově ulici.

Chceme Vám nabídnout informace, které Vám pomůžou ke spokojenému prožití počátku života s malým děťátkem. Součástí festivalu bude také průběžný workshop vázání šátků na nošení dětí a ergonomických nosítek a tržiště s nabídkou šátků na nošení dětí, látkových plen, dětského oblečení a knih týkajících se rodičovství.

 

Program:

12:00 - 13:30 - Přirozený porod - duly Štěpánka Králová a Renata Loudová

14:00 - 15:00 - Bonding - pediatrička Pavla Švagerová, lékařka a laktační poradkyně Anna Kšírová

15:30 - 16:30 - Šestinedělí a počátky kojení - laktační poradkyně a psycholožka Iva Klímová

17:00 - 17:45 - Nošení dětí: podpora vývoje miminka i rodičovské spokojenosti - poradkyně nošení dětí a lékařka Anna Kšírová

Prohlédnout a vyzkoušet si budete moci i šátky a oblečení na nošení dětí od liberecké firmy Loktu She. Vše kolem látkových plen včetně možnosti si je vyzkoušet a případně i na místě zakoupit Vám poradí Bára Talavášková z Bebo.czErgonomická nosítka pro miminko si můžete vyzkoušet s lektorkou nošení Denisou Bel Hadjsalah z liberecké půjčovny šátků a nosítek. 

https://www.nosime-deti.cz/tydennoseni/festival-radost-z-miminka/