Předprodej byl ukončen

Sousou & Maher Cissoko - poprvé v ČR
KONCERT / PŘEHLÍDKA / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Tanec

Sousou & Maher Cissoko - poprvé v ČR

úterý 30.10.2018 od 19:00
Sacre Coeur, Praha

O akci

Poznejte hudebníky, kteří vnímají svoji cestu jako cíl a hudební a lidská setkání jsou jejich největší motivací.​

Na hudební scéně několikanásobně oceněné Senegalsko/Švédské duo překračuje hranice ve své muzikální tvorbě stejně, jako ve svém životě.

Sousou i Maher vyrostli v rodinách hudebníků a byl to zájem a láska k západoafrické KOŘE (harfová loutna), která je spojila. Od té doby jsou neustále na cestách.

Navštívili Kanadu, USA, Afriku, Asii, spoustu zemí Evropy a vystupovali na nespočtu jazzových, folkových, světových a místních festivalů, v koncertních halách, klubech i ve školách. ​

Maher se narodil, aby hrál na koru a Sousou je jedna z mála ženských hráček na Koru na světě.

Sousou & Maher Cissoko, z Jižního Švédska a Jižního Senegalu tvoří jedno z nejoceňovanějších hudebních uskupení ve Švédsku v oblasti World Music.

Následujíc tradici rodu Cissoko ze západní Afriky, jejich písně přinášejí důležité poselství o tom, že je důležité se scházet a vytvářet SPOJENÍ, namísto budování hranic mezi zeměmi a lidmi. Toto je zdůrazněno i tím, že zpívají v pěti různých jazycích!

Na konci října nám přijíždějí poprvé zahrát do České Republiky!

Více informací

VSTUPENKY

Koncert proběhne v prostoru krásného odsvěceného chrámu SACRE COEUR v Praze na Malé straně.  

Máte možnost zvolit si pro sebe vstupenky na SEZENÍ nebo STÁNÍ/TANEC. Sál je rozdělen na dvě poloviny - ZÓNY. 1. je blíže k podiu - 2. je v jeho zadní části.

Prostor je otevřen Vám i Vašim dětem, které hudbu Mahera a Sousou milují a rádi se v jejím rytmu pohybují. Do 15 let mají VSTUP ZDARMA na STÁNÍ, TANEC nebo sezení na vlastních polštářcích. Pokud byste pro ně chtěli vlastní SEDADLO, kupte dětskou výhodnější VSTUPENKU NA SEZENÍ. 

Koncert začíná v 19:00 hodin. Dveře otevíráme od 18.30 hodin.  Těšit se můžete i na másalu a něco malého na zub od Rostlinky - Petry Slabé.

Změna: Původně avizovaný Alma-market - minimarket s autorským zbožím, který je součástí větších koncertů - z kapacitních důvodů rušíme.

Těšíme se na vás

Vlaďka Basth a Martin Vachuška & Almadela events - setkání, která se dotknou

almadelaevents.com