Předprodej byl ukončen

Snak The Ripper - Off The Rails Tour + Tafrob (křest alba)
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Snak The Ripper - Off The Rails Tour + Tafrob (křest alba)

pátek 30.11.2018 od 21:00
Melodka, Brno

O akci

Na Brno se valí nebývalá smršt kvalitního zahraničního i tuzemského rapu. Většinu účastníku není třeba dlouze představovat.

Poslední listopadový den Melodka otevře své dveře pro kanadskou hvězdu jménem Snak The Ripper. Jeho poslední album Off The Rails bourá žebříčky prodejnosti v kanadě a hýbe se v první padesátce nejlepších alb žebříčku Billboard Charts. A k tomu tento člověk patří k těm největším šílencům, co můžete na stagei vidět. U jeho poslední návštěvy Česka skákal po podiu s nafukovací panou a serfoval davem. Zkrátka tornádo, které nechceš propásnout. Sebou si veze i další nadějný kanadský talent jménem Known, takže se můžete těšit na speciální show, která bude mít v ČR premiéru.
Lokální scénu reprezentuje Tafrob, ikonická legenda z Brna. Jeho nezaměnitelný hlas a projev zdobí českou scénu bez mála 20 let. V současnosti pilně pracuje na druhém pokračování alba Neni Co Ztratit, které v Melodce pokřtí. První skladba V Noci Nespím napovídá, že půjde o velice dobrý projekt.
Chybět nebude ani Daniel a Marys, bohužel, bez Michajlova, který měl být původně součástí této akce. Jelikož osud rozhodnul jinak, podpoříme Michajlova alespoň benefičním přízpěvkem z každé prodané vstupenky. Na místě bude samozřejmě k dostání merch od všech vystupujících a také kolekce FREE MICHAJLOV.
Za gramofony si stoupnou DJ Opia a DJ Chocolatic, kteří se postarají o úvodní hudební kolo.

Vystupující

Snak the Ripper (CA) – web Tafrob (CZ) – bandzone